Απίστευτο: ξύλο μεταξύ συμπαικτών την ώρα του ματς!

Εικόνες ντροπής για την Πρέστον Νορθ Εντ. Δύο παίκτες της ομάδας ήρθαν στα χέρια κατά τη διάρκεια αγώνα της Championship και είδαν αμφότεροι κόκκινη κάρτα (VIDEO).

Απίστευτο: ξύλο μεταξύ συμπαικτών την ώρα του ματς!

Οι Λι Μπόγιερ και Κίρον Ντάιερ έγραψαν ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο με... μαύρα γράμματα, όταν σε ένα ματς της Νιούκαστλ με την Άστον Βίλα στο "St James’ Park" το 2005 άρχισαν να ρίχνουν γροθιές μεταξύ τους, για να αναγκάσουν τον διαιτητή να δείξει και στους δύο το δρόμο προς τα αποδυτήρια.

Έντεκα χρόνια αργότερα βρήκαν μιμητές! Πρόκειται για τους παίκτες της Πρέστον Νορθ Εντ, Ζερμέιν Μπέκφορντ και Έοιν Ντόιλ, που στα τελευταία λεπτά του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας τους με την Σέφιλντ Γουένστνεϊ για την Championship ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και ο ένας στράφηκε εναντίον του άλλου.

Απίστευτο: ξύλο μεταξύ συμπαικτών την ώρα του ματς!

Αντάλλαξαν βαριές εκφράσεις, έφτυσε ο ένας στον άλλο ενώ χρειάστηκε να μπουν στη μέση άλλοι παίκτες για να μην πιαστούν στα χέρια, με τον διαιτητή να περιμένει να ολοκληρώσουν το "σόου" τους για να τους στείλει αμφότερους στα αποδυτήρια λίγο πριν το τελευταίο τριπλό σφύριγμα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο μάνατζερ της Πρέστον, Σάιμον Γκρέισον, χαρακτήρισε ντροπιαστική τη συμπεριφορά τους και ξεκαθάρισε πως ο σύλλογος δεν θα τους αφήσει ατιμώρητους...

News 24/7

24MEDIA NETWORK