Απίστευτος Ράσελ Κρόου: τάπωσε με σούπερ ατάκα τον Κλοπ!

Ο διασημότερος "Μονομάχος" της μεγάλης οθόνης, ο χολιγουντιανός σταρ Ράσελ Κρόου, τάχθηκε υπέρ της Ρόμα στη μάχη για πρόκριση στον τελικό του UCL, ρίχνοντας ταυτόχρονα και... μπηχτή στον Γιούργκεν Κλοπ. Διαβάστε το story.

Απίστευτος Ράσελ Κρόου: τάπωσε με σούπερ ατάκα τον Κλοπ!

O δεύτερος ημιτελικός μεταξύ της Ρόμα και της Λίβερπουλ, στη ρεβάνς του 5-2 υπέρ των "κόκκινων", θα είναι μάχη για... άνδρες προκειμένου κάποια ομάδα να εξασφαλίσει το μαγικό χαρτάκι για τον τελικό του Champions League και από τη στιγμή που ο αποψινός αγώνας γίνετια στην αρένα του "Ολίμπικο" θα ήταν πιο... δόκιμο να κάναμε λόγο για 22... μονομάχους!

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό ρωτήθηκε μάλιστα ο Γιούργκεν Κλοπ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό "BT Sport", για το αν έχει δει τη διάσημη ταινία "Gladiator" (παραγωγής 2000), με τον 50χρονο τεχνικό της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να δηλώνει:

"Φυσικά! Θα ήθελα τον Ράσελ Κρόου για αυτή τη μάχη, θα τον έβαζα στη μεσαία γραμμή της Λίβερπουλ"! Δυστυχώς για αυτόν ο Αυστραλός ηθοποιός έχει "δεθεί" με την ιταλική πρωτεύουσα λόγω της ταινίας όπου είχε πρωταγωνιστήσει (και αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές), με αποτέλεσμα να "απαντήσει" στον Κλοπ...

"Χα. Λάθος ομάδα. Πάμε Ρόμα!!", ήταν το "ιταλικό" μήνυμά του, και μένει να δούμε αν θα χαμογελάσει εκείνος σε μερικές ώρες ή ο Γερμανός...

News 24/7

24MEDIA NETWORK