Απίστευτος Σκόκο με δύο γκολ στη Βραζιλία

Ο Νάτσο Σκόκο έκανε όργια στη φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Αργεντινής και της Βραζιλίας πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της "μπιανκοσελέστε" στο 2-1 επί της "σελεσάο".

Απίστευτος Σκόκο με δύο γκολ στη Βραζιλία

Στο ντεμπούτο του με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας ο πρώην άσος της ΑΕΚ ήταν εκπληκτικός. Άνοιξε το σκορ για την Αργεντινή με εκτέλεση πέναλτι ενώ είχε απάντηση μετά την ισοφάριση της Βραζιλίας (Φρεντ), όταν με ιδανικό πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε και το δεύτερο τέρμα της ομάδας του.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Σκόκο δεν ξεκίνησε στο ματς, αλλά πέρασε ως αλλαγή στο στο 69' αντί του Μάρκος και στο 82' άνοιξε το σκορ, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 90ο λεπτό.

Ο Αργεντινός άσος σκόραρε και στην διαδικασία των πέναλτι (το φιλικό ήταν ρεβάνς της αναμέτρησης στη Βραζιλία τον Σεπτέμβρη, όπου η Αργεντινή είχε ηττηθεί με σκορ 2-1) ωστόσο η Βραζιλία με γκολ του Νεϊμάρ επικράτησε στη "ρώσικη ρουλέτα".

Το φιλικό έγινε παίκτες που αγωνίζονται εντός των συνόρων Αργεντίνης και Βραζιλίας.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ(5-3-2): Οριόν, Περούσι, Λισάντρο Λόπες, Σεμπαστιάν Ντομίνγκες, Ντεσάμπατο, Βανιόνι, Γκινιασού, Σέρο (88' Αουμάδα), Μοντίγιο, Χουάν Μανουέλ Μαρτίνες, Μπάρκος (69' Σκόκο).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: Ντιέγκο Καβαλιέρι, Λούκας Μάρκες (74' Μπερνάρντ), Ρέβερ, Ντουρβάλ, Φάμπιο Σάντος (63' Καρλίνιος), Ραλφ, Αρούκα (69' Ζεάν), Παουλίνιο, Τιάγκο Νέβες, Νεϊμάρ, Φρεντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK