Απίθανη Γαλατασαράι! Απέκτησε και την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ

Παίκτης της Γαλατασαράι είναι και επίσημα ο Τανγκουί Ντομπελέ. Ο ποδοσφαιριστής θα αγωνιστεί δανεικός στην τουρκική ομάδα με την οψιόν αγοράς του να κυμαίνεται στα 15.000.000 ευρώ.

Napoli's Tanguy Ndombele celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group A soccer match between Rangers and Napoli at the Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Τανγκούι Ντομπελέ με τη φανέλα της Νάπολι AP

Δεν σταματάει να παίρνει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη μεσοεπιθετική γραμμή η Γαλατασαραί.

Έτσι, μετά από τους Ικάρντι, Ζιγέχ, Μπακαμπού, Ζαχά και Τετέ, η τουρκική ομάδα ήρθε σε συμφωνία και με την Τότεναμ για τον δανεισμό του Τανγκί Ντομπελέ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, το deal προβλέπει τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή για μία χρονιά με την δυνατότητα αγοράς του το καλοκαίρι του 2024 αντί του ποσού των 15.000.000 ευρώ.

Θυμίζουμε πως ο Ντομπελέ είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ καθώς τα "σπιρούνια" το καλοκαίρι του 2019 είχαν βγάλει ένα ποσό κοντά στα 62.000.000 ευρώ για να τον κάνουν δικό τους από την Λυών.

Ο 26χρονος Γάλλος όσο ανήκει στην Τότεναμ, έχει παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού τόσο στη γαλλική ομάδα όσο και στη Νάπολι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Άρσεναλ -πριν από τον Ράις- συνεχίζει στην Τουρκία

Η Γαλατασαράι έκανε κρούση και για άσο της Λάτσιο, είπε "όχι" ο Σάρι

Η Νάπολι ζήτησε 200 εκατ. μόνο για το... ένα πόδι του Όσιμεν

News 24/7

24MEDIA NETWORK