Απίθανο γκολ στην Ισπανία με χτύπημα του σκορπιού

Τη Ρασίνγκ Φερόλ και την Παλένσια πιθανόν να μην την γνωρίζει κανείς. Οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην τρίτη κατηγορία Ισπανίας και αναμετρήθηκαν την Τετάρτη το βράδυ (15/3), με τη πρώτη να επικρατεί 4-1. Το τρίτο γκολ όμως ήταν απίστευτης ποδοσφαιρικής ομορφιάς (VIDEO).

Απίθανο γκολ στην Ισπανία με χτύπημα του σκορπιού

Η τρίτη κατηγορία Ισπανίας δεν είναι τόσο γνωστή στο ευρύ κοινό, παρόλο που πολλά παιχνίδια προσελκύουν το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου με τα γκολ σπάνιας ομορφιάς που σημειώνονται ανά διαστήματα.

Το παιχνίδι της Ρασίνγκ Φερόλ με την Παλένσια έληξε 4-1 υπέρ της πρώτης, με το τρίτο γκολ να θέτει υποψηφιότητα για το γκολ της χρονιάς. Πραγματικά!

Στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, έγινε μία χαμηλή σέντρα στην περιοχή και η μπάλα έφτασε στα πόδια του πεσμένου στο έδαφος παίκτη της Φερόλ. Αυτός παρ' ότι βρισκόταν κάτω, κατάφερε να σηκώσει την μπάλα και να τη δώσει στον Μπίτσο που ακολουθούσε, ο οποίος χωρίς δεύτερη σκέψη τη βρήκε με το τακουνάκι σκοράροντας ένα απίστευτο γκολ-λόμπα με χτύπημα του "σκορπιού".

Ο κίπερ της αντίπαλης ομάδας ήταν ανήμπορος να αντιδράσει και πλέον το βραβείο "Πούσκας" φαίνεται πως βρήκε ήδη τον κάτοχό του για τη νέα χρονιά.

Απολαύστε το γκολ στο βίντεο από το 2:00 και μετά:

Να θυμίσουμε πως ένα αντίστοιχο τελείωμα επιχείρησε να κάνει ο "δικός μας" Πολ Μποκού, στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο, όπου ενώ βρισκόταν έξω από τη μεγάλη περιοχή, βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι με αυτή να καταλήγει όμως λίγο πάνω από την εστία των Θεσσαλονικιών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK