Απίθανο! Η Γιουνάιτεντ έτοιμη να ξεπεράσει τη Σίτι

Την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καταβάλλοντας 120.000.000 ευρώ στη Μπενφίκα για τον Έντσο Φερνάντες.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Φαβορί φέρεται να είναι πλέον η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Έντσο Φερνάντες σύμφωνα με δημοσίευμα της maisfutbol.

Παρά την προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ με τον ποδοσφαιριστή το προηγούμενο διάστημα, η Γιουναίτεντ φέρεται πως είναι έτοιμη να καταβάλει τη ρήτρα ύψους 120.000.000 ευρώ που του έχει βάλει η Μπενφίκα.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί η Γιουνάιτεντ θα κατακτήσει μία πρωτιά, καθώς θα πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League.

Παρά το γεγονός πως η Premier League είναι κατά πολλούς το κορυφαίο πρωτάθλημα στον πλανήτη, δεν βρίσκεται στις πρώτες θέσεις με τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μέχρι σήμερα η εντός Αγγλίας πρωτιά αυτή ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και τον Τζακ Γκρίλις, για τον οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δαπάνησε 117.5 εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Μουκοκό: Η τρομερή απάντησή του σε δημοσίευμα που τον θέλει να ζητάει ακατέβατα 7 εκατ. το χρόνο από την Ντόρτμουντ

Η Γιουνάιτεντ έκανε "χριστουγεννιάτικο δώρο" στην Παρί που ξενέρωσε τον Αλ Κελαϊφί

Μέσι: Το "κάτσε κάτω" στον ντε Πολ που θα υπάκουε όλος ο πλανήτης

News 24/7

24MEDIA NETWORK