Απίθανος Μουρίνιο: Αντιμετώπισε πρώην παίκτη του και τον χαρακτήρισε κολυμβητή με αφορμή τις βουτιές του στο γήπεδο

Μία από τις καλύτερες ατάκες της χρονίας "πέταξε" ο Ζοσέ Μουρίνιο καθώς μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρηση της Ρόμα με την Λάτσιο χαρακτήρισε τον Πέδρο, κολυμβητή.

Roma's head coach Jose Mourinho sits on the bench prior to the start of the Europa League final soccer match between Sevilla and Roma, at the Puskas Arena in Budapest, Hungary, Wednesday, May 31, 2023. (AP Photo/Denes Erdos)
Ο Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα AP

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της Ρόμα με την Λάτσιο για την Serie A με τον Ζοσέ Μουρίνιο όμως να καταφέρνει για άλλη μία φορά να κλέψει την παράσταση με τις δηλώσεις παίρνοντας ως αφορμή από όσα είδε να διαδραματίζονται στον αγωνιστικό χώρο.

Συγκεκριμένα, ο Special One ανέφερε μετά από το τέλος της αναμέτρησης πως ο άσος της Λάτσιο, με πολυετή θητεία στην Μπαρτσελόνα, Πέδρο θα μπορούσε να γίνει και κολυμβητής καθώς είναι φοβερός ο τρόπος που "βουτάει" μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

"...Ο Πέδρο είναι ένας εκπληκτικός ποδοσφαιριστής αλλά είναι επίσης και πολύ καλός κολυμβητής καθώς είναι φοβερός ο τρόπος με τον οποίο βουτάει..."

Θυμίζουμε πως Μουρίνιο και Πέδρο έχουν συνυπάρξει, για λίγους μήνες στη Τσέλσι, στην δεύτερη θητεία του Πορτογάλου στον πάγκο των μπλε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Έρλινγκ Χάλαντ: Ο "αθόρυβος" Νορβηγός συνεχίζει τον... χαβά του και πάει για δεύτερο σερί ρεκόρ

Εμπαπέ: Η μυθική απάντηση του Τούχελ σε ερώτηση για μεταγραφή του Γάλλου σταρ στην Μπάγερν

Νεϊμάρ: Ο Βραζιλιάνος προχώρησε σε μυθική αλλαγή στα μαλλιά του και σόκαρε τους πάντες

News 24/7

24MEDIA NETWORK