Απλώνει "δίχτυα" στη Βαυαρία η Άρσεναλ

Απλώνει "δίχτυα" στη Βαυαρία η Άρσεναλ

Οι "κατάσκοποι" της Άρσεναλ έχουν εξαπλωθεί διεθνώς και παρακολουθούν ανελλιπώς την εξέλιξη των εκκολαπτόμενων αστέρων που έχουν ανακαλύψει.

Προς στιγμήν, ο πιο όψιμος για την μετοίκηση του στο Χάϊμπουρι, είναι ο 21χρονος επιθετικός της Νυρεμβέργης Στέφαν Κίσλινγκ. Ο φέρελπις στράικερ έχει σημειώσει τρία τέρματα σε οκτώ αγώνες στη Μπουντεσλίγκα και η πρόοδος του έχει ενεργοποιήσει τις διαδικασίες διαπραγματεύσεων των "κανονιέρηδων".

Ο Κίσλινγκ έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, ωστόσο οι ιθύνοντες της Νυρεμβέργης επιθυμούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του, ενώ ο μάνατζερ του, τον προτρέπει να παραμείνει στους νεοφώτιστους.

Ο αθλητικός διευθυντής του Γερμανικού συλλόγου, Μάρτιν Μπάντερ, ήταν σαφής: " Έχουμε πολλές κρούσεις για αρκετούς παίκτες μας, αλλά καμία επίσημη. Θέλουμε να κρατήσουμε τον Κίσλινγκ μέχρι το 2009, αλλά μπορούμε να συμφωνήσουμε στην επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο ".

Ο εκπρόσωπος του διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Γερμανίας, Αλί Μπουλούτ, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ: " Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ενδιαφερθεί για τον Στέφαν, αλλά η Νυρεμβέργη τον προσέχει πολύ καλά και εγώ τον συμβουλεύω να μην ψάχνει τη μεταγραφή ".

Προσεχώς επίκειται η συνάντηση των διοικούντων της Νυρεμβέργης και του Μπουλούτ για τις συζητήσεις της συμφωνίας ανανέωσης. Ο μάνατζερ του παίκτη αποκρίθηκε με νόημα: " Η συνάντηση έχει καθοριστεί εδώ και βδομάδες. Θα δούμε τι ποσά θα προταθούν ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK