Από "αποτυχημένος" στη Γιουνάιτεντ, Βασιλιάς στη Γουέστ Χαμ και έτοιμος για σπουδαίο βήμα

Τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Γουέστ Χαμ διανύει ο Ντέιβιντ Μόγες και όπως αποκάλυψε αναμένεται άμεσα να αρχίσουν νέες συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Από "αποτυχημένος" στη Γιουνάιτεντ, Βασιλιάς στη Γουέστ Χαμ και έτοιμος για σπουδαίο βήμα
Ο Ντέιβιντ Μόγες στον πάγκο της Γουέστ Χαμ AP

Την ξέφρενη πορεία τον τελευταίο μήνα στην Premier League συνεχίζει η Γουέστ Χαμ όντας πλέον στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της ομάδας, Ντέιβιντ Μόγες, παρά το γεγονός πως στην αρχή της χρονιάς βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου πλέον έχει αντιστρέψει το κλίμα και όπως ανέφερε και ο ίδιος σε δηλώσεις του αναμένεται άμεσα να γίνουν συζητήσεις για το νέο συμβόλαιο.

"...Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και νομίζω πως είμαστε και οι δύο χαρούμενοι για να το κάνουμε. Θα γίνει. Δεν βλέπω κανένα απολύτως πρόβλημα μ' αυτό..."

Θυμίζουμε πως ο Σκωτσέζος βρίσκεται από τον Δεκέμβριο του 2019 στον πάγκο της ομάδας, ενώ αυτή είναι η δεύτερη θητεία του καθώς είχε βρεθείσ τον πάγκο της και τη σεζόν 2017/18.

Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, είχε περάσει και από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν κατάφερε να στεριώσει και αποχώρησε έπειτα από 51 συμμετοχές.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπαρτσελόνα: Αυτός είναι ο εκλεκτός του Τσάβι για αντι-Γκάβι

Ρεάλ: Έγινε το μεγάλο ραντεβού Πέρεθ-Αντσελότι, τι συμφώνησαν

Ρόμα: "Ψήνεται" η μεγάλη επιστροφή αλλά ο Μουρίνιο τηρεί σιγή ιχθύος

News 24/7

24MEDIA NETWORK