Από "ίωση Ιβάν" προσβλήθηκε ο Κλάους

Δυο 24ωρα πριν από ματς με Ατρόμητο ο Στέφανος Αθανασιάδης έμεινε σπίτι του λόγω ίωσης και όσο θα αναβάλλεται η συνάντησή του με τον Σαββίδη, τόσο ο κάπτεν του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίζει διάφορα... προβλήματα. Ο Α. Τσακαλέας γράφει για την απόφαση που έπρεπε να είχε παρθεί από...ΧΘΕΣ

Από "ίωση Ιβάν" προσβλήθηκε ο Κλάους
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Όσο καθυστερεί η συνάντηση ανάμεσα στον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Ιβάν Σαββίδη, τόσο ο αρχηγός του ΠΑΟΚ θα... στέκεται άτυχος πριν από τα παιχνίδια και θα μένει εκτός αποστολής.

Όλα όσα συμβαίνουν με τον Κλάους το τελευταίο διάστημα αρχίζουν και κουράζουν, την μεγαλύτερη ευθύνη όμως, σε αυτό το κομμάτι δεν την έχει κανένας άλλος πλην του προέδρου και μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ. Ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να στείλει τον Αθανασιάδη στο... πυρ το εξώτερο και σχεδόν όλοι οι συνεργάτες του αλλά και όσοι άνθρωποι συζήτησαν μαζί του, του συνέστησαν να ηρεμήσει και να το ξανασκεφτεί.

Ο Σαββίδης ... το δέχτηκε αλλά είναι σαν να μη το δέχθηκε. Διότι αν το είχε δεχτεί, τότε θα είχε φροντίσει να βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να συναντηθεί με τον Αθανασιάδη. Ή έστω θα είχε μια τηλεφωνική συνομιλία μαζί του για να συζητήσουν αυτό που ενόχλησε τον Ιβάν, να πει ο Κλάους όλα όσα είχε να πει, και να λάμβανε την τελική του απόφαση ο πρώτος. Τώρα όμως, αν και το έχει δεχθεί, το αφήνει το όλο θέμα να συντηρείται.

Πριν από το φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα, ο Κλάους έμεινε εκτός με την δικαιολογία... "για να πάρει ανάσες καθώς είχε παίξει σε όλα τα ματς". Πριν από το φιλικό παιχνίδι με τον Πανσεραϊκό ο Κλάους έμεινε εκτός με την δικαιολογία... "για να κάνει ενέσεις ενζύμων στο γόνατό του καθώς ένιωσε ενοχλήσεις". Πριν από το παιχνίδι με την Φιορεντίνα, δεν συνέβη κάτι, καθώς ο Κλάους ήταν τιμωρημένος. Και σήμερα, δύο 24ωρα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο στο πρωτάθλημα, ο Κλάους έμεινε σπίτι του την ώρα της προτελευταίας προπόνησης ..."λόγω ίωσης".

Είναι τόσες πολλές οι συμπτώσεις που σε συνδυασμό με όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, σε αναγκάζουν να είσαι δύσπιστος. Δε ξέρω πως θα το πάρει κανείς, αλλά εδώ που τα λέμε, είναι και λίγο "άχαρος" ο ρόλος των ανθρώπων που καλούνται να διαχειριστούν την όλη κατάσταση με τον Αθανασιάδη, καθώς παλεύουν να καλύψουν μια κατάσταση για την οποία δεν ευθύνονται. Και όλα αυτά διότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει τον Κλάους στο ...περίμενε.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σύρει τον αρχηγό της ομάδας με απαξιωτικό τρόπο, λες και ο παίκτης είναι κτήμα του. Κάτι πρέπει να γίνει. Από...χθες. Μια απόφαση. Όχι τίποτε άλλο, αλλά θα τελειώσουν και τα... δεινά που θα πρέπει να χρεώνουν στον Αθανασιάδη για να δικαιολογούν την απουσία του. Στο τέλος, η κατάσταση θα θυμίσει μύθο του Αισώπου. Θα έχει πυρετό και συνάχι ο Αθανασιάδης και θα γίνει πιστευτό μόνο αν του πιάσουμε το κούτελο, ή αν τον ακούσουμε να φταρνίζεται...

News 24/7

24MEDIA NETWORK