Κάποτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τον Μέσι, τώρα βρήκε ομάδα στο... παρά πέντε ως ελεύθερος

Στην Μόντσα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Παπού Γκόμες. Αναμένεται στην Ιταλία εντός των επόμενων ημερών για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Κάποτε Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τον Μέσι, τώρα βρήκε ομάδα στο... παρά πέντε ως ελεύθερος
Ο Παπού Γκόμες με τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής AP

Παίκτης της Μόντσα πρέπει να θεωρείται ο Παπού Γκόμες σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο που επικαλείται πηγές από το SkySports.

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την Σεβίλλη τη τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου και αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Μόντσα να έχει ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετές μέρες τις προθέσεις της.

Ο 35χρονος, παρά το γεγονός πως αρχικά ήταν διστακτικός, τελικά είπε το "ναι" και αναμένεται να μεταβεί άμεσα στην Ιταλία προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Αυτή είναι η τρίτη ιταλική ομάδα στην καριέρα του Γκόμες καθώς στο παρελθόν και για 11 σερί χρόνια αγωνιζόταν στην Serie A για λογαριασμό της Κατάνια και της Αταλάντα.

Ο Γκόμες αποτελεί και ενεργό μέλος της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Αργεντινής έχοντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 3 γκολ στο ενεργητικό του.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Το βράδυ σκόρερ με την Μπαρτσελόνα, το μεσημέρι φοιτητής

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ προχώρησε σε άνευ προηγουμένου αποθέωση για φετινό μεταγραφικό απόκτημα

Ο Τζέραρντ φέρνει στην Αλ Ετιφάκ και πρώην άσο της Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK