Από πού πάνε για το... Champions League, Άρσεναλ;

Η Άρσεναλ χάνει το τρένο για το Champions League, αφού το 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι στο Λονδίνο ήταν σαν... ήττα. Υπάρχει ελπίδα για την ομάδα του Βενγκέρ;

Arsenal team manager Arsene Wenger talks to Arsenal's Nacho Monreal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Sunday, April 2, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal team manager Arsene Wenger talks to Arsenal's Nacho Monreal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, Sunday, April 2, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Είτε μείνει είτε φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ θα βιώσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία με την Άρσεναλ, αφού μετά το 2-2 με τη Μάντσεστερ Σίτι, το -7 από την τέταρτη θέση μοιάζει μη αναστρέψιμο.

Οι "κανονιέρηδες" έχουν 20ετή παρουσία στο Champions League, αλλά πλέον η αποστολή τους είναι εξαιρετικά δύσκολη, τη στιγμή που κυνηγούν την Τότεναμ (62), τη Λίβερπουλ (59) και τη Μάντσεστερ Σίτι (58), ενώ μεσολαβεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (53).

Μάλιστα στο ντέρμπι οι Λονδρέζοι χρειάστηκε να ισοφαρίσουν δις για να σώσουν το βαθμό και να μην αφήσουν τη διαφορά ν' ανοίξει. Πρώτα με τον Γουόλκοτ στο 40' απάντησαν το γκολ του Σανέ από το 5' και κατόπιν στο 53', με τον Μουστάφι, αντέδρασαν στο 2-1 από τον Αγουέρο (42'). Κι αν στο φινάλε ο ρέφερι είχε δει το χέρι του Μονρεάλ, ίσως είχαν χάσει κιόλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK