Από πουλέν του Χιμένεθ στη Ρεάλ, συμπαίκτης του Νίνη

Η ισραηλινή περιπέτεια του Σωτήρη Νίνη αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια, αφού ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του πρόταση από την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος, Χάποελ Χαντέρα. Στο κλαμπ αυτό αγωνίζονται και δύο παλιοί μας γνώριμοι. Ο ένας μάλιστα ήταν... έργο Χιμένεθ στην ΑΕΚ το 2011.

Από πουλέν του Χιμένεθ στη Ρεάλ, συμπαίκτης του Νίνη

Έχοντας κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, η Χάποελ Χαντέρα αναζητά την προσθήκη ενός ποιοτικού ποδοσφαιριστή στα πλάνα του προπονητή.

Αυτός, λοιπόν, δεν αποκλείεται να είναι ο Σωτήρης Νίνης που το τελευταίο διάστημα κυκλοφορεί στην ελεύθερη αγορά, αφού ολοκλήρωσε τη συνεργασία με την επίσης ισραηλινή ομάδα, Μακάμπι Τίκβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο " sport5.co.il" η Χαντέρα έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον πρώην "πράσινο", ωστόσο οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια με τον Νίνη ν' αναμένεται να κάνει ταξίδι... αστραπή στο Ισραήλ, ώστε να συζητήσει όλες τις παραμέτρους της ενδεχόμενης συνεργασίας του με τον κόουτς, Νίσο Αβιτάν.

Από πουλέν του Χιμένεθ στη Ρεάλ, συμπαίκτης του Νίνη

Στο ρόστερ της Χαντέρα, πάντως, υπάρχουν και δύο παίκτες γνώριμοι στο ελληνικό κοινό...

Ο ένας είναι ο Κέβιν Ταπόκο που πήγε στο Ισραήλ ως ελεύθερος από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Όσον αφορά τον άλλο πρόκειται για τον Νταβίντ Ματέος.

Ο 31χρονος πια στόπερ από την Ισπανία, είχε έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ το 2011, στην πρώτη θητεία του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ανδαλουσιανός τον είχε πείσει τότε να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Ένωση, ωστόσο οι δύο άνδρες στη Σαραγόσα (που βρέθηκαν για δεύτερη φορά) τα... έσπασαν, γιατί ο Ματέος πίστευε ότι ο 54χρονος δεν τον εμπιστευόταν, κάτι που είπε δημόσια σε συνέντευξή του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK