Από στόχος του Στραματσόνι, σταρ στην Νότια Αμερική

Πέρυσι τέτοιο καιρό, ο Χοσέφ Μαρτίνες ήταν ανάμεσα στις επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Την Παρασκευή αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στη Νότιο Αμερική για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 (VIDEO).

Από στόχος του Στραματσόνι, σταρ στην Νότια Αμερική
Χοσέφ Μαρτίνες

Ο 23χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός της Τορίνο πέτυχε χατ-τρικ στη νίκη της "βινοτίντο" με 5-0 επί της Βολιβίας. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη νίκη της εθνικής Βενεζουέλας σε ανταγωνιστικό (μη φιλικό) ματς και ο Μαρτίνες ο πρώτος παίκτης της "βινοτίντο" που πετυχαίνει χατ-τρικ.

Είδε, επίσης, το όνομά μου να συμπληρώνεται δίπλα σε αυτά των Βραζιλιάνων, Ζίκο και Ρομάριο. Των ποδοσφαιριστών, δηλαδή, που έχουν πετύχει χατ-τρικ στη Βολιβία. Ο Αντρέα Στραματσόνι επέμεινε πέρυσι για τον Μαρτίνες, αλλά το εμπόδιο των οικονομικών απαιτήσεων της Τορίνο αποδείχθηκε απροσπέλαστο.

Ο Βενεζουελάνος συνεχίζει στην "γκρανάτα" και είναι αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της αγωνιστικής στα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής, ενόψει του Μουντιάλ 2018.

News 24/7

24MEDIA NETWORK