Από τα 2 εκατ. ετησίως του ΠΑΟΚ στην... Segunda

Θυμάστε τον Ρομάν Ζοζούλια; Τον Ουκρανό επιθετικό που έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, φλέρταρε λίγο με την ΑΕΚ, αλλά τελικά αποφάσισε να πάει στην Μπέτις του Γκας Πογέτ τη σεζόν 16/17 ως ελεύθερη μεταγραφή από την Ντνίπρο. Ο... ακριβοθώρητος φορ πλέον θα κοσμεί τα γήπεδα της Β' Ισπανίας.

Από τα 2 εκατ. ετησίως του ΠΑΟΚ στην... Segunda

Το καλοκαίρι του 2016, Ζοζούλια και ΠΑΟΚ τα είχαν βρει σε όλα με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν τότε ότι ο Ουκρανός ζητούσε και θα έπαιρνε κοντά στα 2.000.000 ευρώ ετησίως! Η Ντνίπρο που αντιμετώπιζε τρομερά οικονομικά προβλήματα δεν μπορούσε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και τον έκανε "δώρο" σε όποια ομάδα ενδιαφέροταν ως ελεύθερο.

Ακόμα και ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στον Τύπο έλεγε ότι η επόμενη ομάδα του θα είναι ο ΠΑΟΚ, ωστόσο το deal δεν προχώρησε ποτέ! Ο Ζοζούλια επέλεξε να πάει στη Ρεάλ Μπέτις του Γκας Πογέτ, ψάχνοντας την τύχη του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Με το... καλημέρα δεν έπιασε και έγιναν προσπάθειες να δοθεί δανεικός το Γενάρη. Κλείστηκε deal με τη Ράγιο, αλλά ο δανεισμός μπλοκαρίστηκε από τους οπαδούς, αφού το όνομα του Ζοζούλια βρέθηκε μπλεγμένο με παραστρατιωτικές οργανώσεις, ακροδεξιά, εθνικιστικά και άλλα ναζιστικά γκρουπ στην Ουκρανία.

Τελικά, ο Ζοζούλια έμεινε στην Ανδαλουσία ολόκληρη τη σεζόν σημειώνοντας έξι συμμετοχές, χωρίς κανένα γκολ...

Κι ενώ είχε συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια, ο 27χρονος φορ που ζητούσε πριν από έναν χρόνο 2.000.000 ευρώ ετησίως, τελικά έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με την Αλμπαθέτε της Segunda Division. Μάλιστα, ο Ουκρανός έκανε και το ντεμπούτο του το περασμένο σαββατοκύριακο που σημαδεύτηκε από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Λούγο.

Photo Credits: AP Photo/Efrem Lukatsky

News 24/7

24MEDIA NETWORK