Από ταλέντο στα... χαρτιά, ηγέτης 25.000.000 ευρώ!

Ποιος πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού κατάφερε να "εκμεταλλευτεί" έναν τραυματισμό και ν' αποδείξει στον 39χρονο προπονητή του ότι αξίζει θέση βασικού. Την πήρε και τώρα φέρνει στα ταμεία της ομάδας του μια "ζεστή" 25αρα "μύρια".

Από ταλέντο στα... χαρτιά, ηγέτης 25.000.000 ευρώ!

Μία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία δείχνει εξελίσσεται γύρω από τον πρώην στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα.

Ο 23χρονος Βραζιλιάνος είχε έρθει στην Ελλάδα επί εποχής Πάουλο Μπέντο κι από εκεί που θεωρήθηκε ταλέντο στα... χαρτιά και υπερεκτιμημένος, τελικά επιβεβαιώνει τον Πορτογάλο κόουτς που τον πίστεψε και τον έντυσε στα"ερυθρόλευκα", φέρνοντας τον από την Κρουζέιρο.

Πλέον, ο Βιάνα έχει αναδειχθεί σε τοπ μεταγραφικό όνομα στην Πορτογαλία και δουλεύοντας με τον μεγαλομάνατζερ, Ζόρζε Μέντεζ ετοιμάζεται για μεγάλο πράγματα!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "O' Jogo", o Βιάνα έχει μπει στο στόχαστρο της Μίλαν, όντας ο εκλεκτός του Γκατούζο για ν' αναλάβει την οπισθοφυλακή των "ροσονέρι".

Το ίδιο Μέσο, σημειώνει επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής δεν ενδιαφέρει μονάχα το ιταλικό κλαμπ, αλλά παράλληλα έχει δημιουργήσει μεταγραφικό... ντέρμπι μεταξύ των Πόρτο-Μπενφικά.

Όποιος πάντως θέλει να κάνει τον πρώην "ερυθρόλευκο" δικό του παίκτη θα χρειαστεί να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς στην Πορτογαλία γράφουν ότι η Μπράγκα τον έχει "δεμένο" με ρήτρα ύψους 25.000.000 ευρώ.

Το φοβερό στην υπόθεση του Βιάνα, δεν είναι μόνο το μεταγραφικό σκέλος, αλλά και το πώς κατάφερε να φτάσει να κοστολογείται τόσο ακριβά όταν στην Ελλάδα δεν εκτιμήθηκε, ενώ ο Ολυμπιακός τον πούλησε στους Πορτογάλους έναντι 3.000.000 ευρώ.

Ο 23χρονος, λοιπόν, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά που λέμε και εκτοξεύθηκε...

Στην Μπράγκα δεν προοριζόταν για βασικός. Τον θεωρούσαν σε πρώτη φάση back-up του Ρικάρντο Φερέιρα, ωστόσο ο 25χρονος αμυντικός τραυματίστηκε και ο μόλις 39 ετών προπονητής της ομάδας έδωσε το χρίσμα στον Βιάνα που μέτρησε φέτος 35 συμμετοχές που συνοδεύτηκαν από πέντε γκολ και δύο ασίστ. Καθόλου άσχημα!

News 24/7

24MEDIA NETWORK