Από τελευταία... τρένο η Πάλας του Μιλιβόγεβιτς!

Έβδομο σερί παιχνίδι δίχως ήττα για την Κρίσταλ Πάλας του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που πλέον ξεκόλλησε από την ουρά της βαθμολογίας. Πάρτι στην έδρα της ανεβασμένης Λέστερ με τριάρα (VIDEO)!

Crystal Palace's Luka Milivojevic celebrates after scoring a penalty during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park in London, Monday April 10, 2017. (AP Photo/Tim Ireland)
Luka Milivojevic AP IMAGES

Το ξεκίνημα της Πάλας στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ ήταν εφιαλτικό. Επτά σερί ήττες δίχως γκολ(!!) και φυσικά χαρακτηρίστηκε ως το απόλυτο φαβορί για να υποβιβαστεί στην Τσάμπιονσιπ. Όλα αυτά μέχρι να αναλάβει τα ηνία της ομάδας ο Ρόι Χόντσον. Ο έμπειρος τεχνικός χρειάστηκε ένα μικρό διάστημα, όμως μεταμόρφωσε την Πάλας σε σκληρό... καρύδι.

Πλέον οι αετοί είναι επτά σερί αγώνες αήττητοι και μάλιστα μετρούν δυο σερί νίκες απέναντι στην Γουότφορντ του Μάρκο Σίλβα και την ανεβασμένη Λέστερ.

Στο τελευταίο παιχνίδι ειδικότερα, η Κρίσταλ Πάλας έκανε... πάρτι και πέρασε με 3-0 από την έδρα των "αλεπούδων", με τον Μιλιβόγεβιτς να μείνει εκτός λόγω τιμωρίας.

AP Photo/Tim Ireland

News 24/7

24MEDIA NETWORK