Από την ΑΕΛ στον ΠΑΟ κι από 'κει στον Πανιώνιο

Ο περιζήτητος Μανθάτης θα πίνει καφέ στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης, έχοντας πρώτα περάσει από τον θεσσαλικό κάμπο και έξω από το Κορωπί.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΟΔΗΛΑΤΑΔΑ ΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μανθάτης δεν χωρούσε στον Ολυμπιακό, παρά το γεγονός πως προσπάθησε να κερδίσει την εκτίμηση του Πέδρο Μαρτίνς. Στις περισσότερες ωστόσο από τις υπόλοιπες ομάδες της Super League θα έπαιζε βασικός.

Γι' αυτό και στην... ποδιά του σφάζονταν αρκετές. Τον ήθελε η ΑΕΛ, ως έμψυχο αντάλλαγμα της μεταγραφής του Μασούρα, δεν ήθελε όμως ο ίδιος να πάει. Τον προσέγγισε ο Παναθηναϊκός με την προοπτική να υπογράψει με το καθεστώς που δεσμεύτηκε ο Βέργος, η φόρμουλα ωστόσο δεν βρέθηκε.

Εξ αρχής ήταν και στη λίστα κι άλλων, κυρίως όμως του Πανιωνίου. Στον οποίο και υπέγραψε μετά από αρκετές εβδομάδες συζητήσεων για το πού και πώς θα καταλήξει. Οι "κυανέρυθροι" ανακοίνωσαν την απόκτησή του και μάλιστα ο Ζοζέ Ανιγκό τον υπολογίζει για τον ΟΦΗ. Πέρυσι ο Μανθάτης μέτρησε 34 συμμετοχές (22 ως βασικός) στον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας και 3 ασίστ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK