Από την Αγγλία το πούλμαν "μυστήριο";

Στην Ελλάδα παραμένει το περιβόητο πούλμαν που έχει σταθμεύσει σε αρκετά ελληνικά γήπεδα και η παρουσία του έχει προκαλέσει ερωτηματικά. Φήμες πως ήρθε από Αγγλία και δη από Τσέλσι.

Από την Αγγλία το πούλμαν "μυστήριο";

Αίσθηση και πολλή κουβέντα παρασκηνιακά έχει προκαλέσει ένα πούλμαν που εθεάθη σε αρκετά γήπεδα ομάδων της Super League, αλλά και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως το εν λόγω πούλμαν ερχόταν από την Ιταλία και έφτασε στη χώρα μας με πλοίο από το Μπάρι.

Ωστόσο, το γεγονός πως είναι δεξιοτίμονο έχει αναζωπυρώσει τις φήμες ότι τελικά προέρχεται από την Αγγλία, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες φήμες στο πούλμαν επιβαίνουν ποδοσφαιριστές κάθε ηλικίας, ορισμένοι εκ των οποίων έχουν "προϋπηρεσία" και στη μεγάλη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Φέρονται μάλιστα να είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα (προφανώς γι αυτό και βρίσκονται στη χώρα μας) ενισχύοντας ομάδες της Super League (!).

Από την Αγγλία το πούλμαν "μυστήριο";

Δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με την παρουσία του πούλμαν "μυστήριο" στα ελληνικά γήπεδα και την παραμονή του στη χώρα μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK