Από την ανάποδη διάβασε το αποτέλεσμα στην Τούμπα ο Ουζουνίδης

Πώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού σχολίασε το κυριακάτικο 3-0 από τον ΠΑΟΚ, τις αρχικές επιλογές του και τον πρώτο ημιτελικό της Τετάρτης.

Από την ανάποδη διάβασε το αποτέλεσμα στην Τούμπα ο Ουζουνίδης

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δήλωσε ότι δεν μετάνιωσε για την επιλογή του να παρατάξει μια 11άδα με εννέα αλλαγές και υποστήριξε ότι η βαριά ήττα στην Τούμπα ενδεχομένως ωφελήσει τον Παναθηναϊκό βραχυπρόθεσμα μάλιστα.

Ο προπονητής του τριφυλλιού ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη του. Εμείς μπήκαμε καλύτερα στο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να προηγηθούμε στην ευκαιρία του Μπουμάλ. Μετά δώσαμε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να πετύχει δυο γκολ, καθώς χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση.

Αυτή την ενδεκάδα επέλεξα και δεν μετανιώνω, διότι έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος, καθώς περίμενα περισσότερα πράγματα και σε ατομικό και σε ομαδικό επίπεδο. Αφήνουμε το παιχνίδι πίσω μας καθώς υπάρχει αυτός της Τετάρτης.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μπορεί να μας επηρεάσει θετικά, καθώς περιμένω ότι την Τετάρτη θα βγάλουμε πείσμα, θα βγάλουμε θέληση για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Οι πολλές αλλαγές δημιουργούν πολλές φορές προβλήματα συνοχής. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι που θα με κάνει να βγάλω συμπεράσματα για τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK