Η απαξίωση έγινε... αποθέωση για Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα ήταν ανίκητος κόντρα στην Σεβίλλη και "ανάγκασε" τον Ρίο Φέρντιναντ να γυρίσει χρόνια πίσω, όταν υπήρχαν αμφιβολίες για αυτόν ακόμα και από τους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (VIDEOS).

Η απαξίωση έγινε... αποθέωση για Ντε Χέα
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Ο ρόλος του; Καθοριστικός! Η αξία του; Αδιαμφισβήτητη! Ο γκολκίπερ της Γιουνάιτεντ, Νταβίντ Ντε Χέα, ήταν ο λόγος που οι "κόκκινοι διάβολοι" έφυγαν με το 0-0 απ' την έδρα της Σεβίλης, αφού για ακόμη μια φορά έπιανε τα... άπιαστα με αποκορύφωμα την εξ επαφής καρφωτή κεφαλιά του Λουίς Μουριέλ, την οποία και απέκρουσε εντυπωσιακά.

Για την ιστορία, ο Ισπανός είχε οκτώ αποκρούσεις στο ενεργητικό του, κάτι που σε αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει μόνο ο "ιπτάμενος Ολλανδός" Έντουιν Φαν Ντε Σάαρ.

Για πολλούς θεωρείται ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου. Και όχι άδικα.

Ένας παλιός συμπαίκτης του Ντε Χεα στην Γιουνάιτεντ, ο Ριο Φέρντιναντ, αποκαλύπτει στην BT Sport πως δρόμος για να φτάσει ο Ισπανός στην κορυφή ήταν γεμάτος αμφισβήτηση και επικρίσεις. "Όταν είχε πρώτο έρθει στην ομάδα, όλοι μας είχαμε αμφιβολίες γι' αυτόν.

Έπρεπε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, πως θα το καταφέρναμε αυτό με ένα άπειρο παιδί που έχει έλλειψη αυτοπεποίθησης; Κοιτάξτε που βρίσκεται τώρα. Αυτό είναι δείγμα πως ο Νταβίντ δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει ως εδώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK