Από την... Άρσεναλ στον Παναθηναϊκό

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, καθώς μονάχα τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί ο επαναπατρισμός του. Ο 21χρονος έμεινε ελεύθερος από την Μπρέντφορντ, ενώ παλαιότερα είχε παίξει στην Άρσεναλ που πλήρωσε 21.000 ευρώ για να τον πάρει το 2010.

Από την... Άρσεναλ στον Παναθηναϊκό

Ο 21χρονος Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης το 2010 είχε μετακινηθεί από τον Καλλιθεακό της Κατερίνης στις Elite Ακαδημίες της Άρσεναλ στην Ελλάδα. Οι "Κανονιέρηδες" τον απέκτησαν έναντι 21.000 ευρώ και από τα 16 του ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής των Λονδρέζων.

Ωστόσο τη σεζόν 2016/17 ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού μετακινήθηκε στην Μπρέντφορντ.

Από την Μπρέντφορντ (με τους Άγγλους να κρατούν ποσοστό μεταπώλησης), ο Χατζηθεοδωρίδης έμεινε ελεύθερος και με τον Παναθηναϊκό συμφώνησε για τα επόμενα τρία χρόνια. Αφότου ολοκληρωθεί το deal με την ομάδα του Γιώργου Δώνη, αμέσως θα ταξιδέψει στο Τίλμπουργκ για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είχε αρχίσει την καριέρα του στην Άρσεναλ, παίζοντας στη θέση του εξτρέμ. Με την πάροδο των χρόνων όμως τοποθετήθηκε στα μπακ, εκεί που θα βοηθήσει τους "πράσινους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK