Από την μπουνιά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... ξύλο στη Μπόκα!

Πριν λίγα χρόνια είχε γίνει πρωταγωνιστής σε ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού με την περίφημη μπουνιά του σε αντίπαλο που είχε μείνει ατιμώρητη. Τώρα έκανε... ροντέο μία προπόνηση της Μπόκα Τζούνιορς παίζοντας άγριο ξύλο με συμπαίκτη του! Διαβάστε το story.

Από την μπουνιά στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... ξύλο στη Μπόκα!

Ο Χουάν Μανουέλ Ινσαουράλδε είχε ανέκαθεν τη φήμη του δυναμικού ή για να είμαστε πιο ακριβείς του τραχύ και σκληρού αμυντικού και αυτό πρόλαβε να το δείξει και στην Super League στα λίγα ματς που πρόλαβε να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ (δανεικός από τη Σπαρτάκ Μόσχας) τους πρώτους μήνες του 2014.

Αρκετοί μάλιστα είναι εκείνοι που θεωρούν πως η πιο εντυπωσιακή φάση στην οποία έχει πάρει μέρος σε κάποιο ελληνικό γήπεδο έλαβε χώρα στην Τούμπα στις 9 Μαρτίου 2014, όταν είχε ρίξει νοκ-άουτ με τρομερή μπουνιά τον Εντινγκά τον Ολυμπιακού χωρίς μάλιστα να υποπέσει η παράβαση αυτή στην αντίληψη του διαιτητή ώστε να δεχτεί την κόκκινη κάρτα.

Λίγα χρόνια αργότερα ο 32χρονος Αργεντινός κεντρικός ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για... λάθος λόγους καθώς έκανε άνω-κάτω τη σημερινή (14/2) προπόνηση της Μπόκα Τζούνιορς ανταλλάσοντας γροθιές και κλωτσιές με τον συμπαίκτη του Τζόναθαν Σίλβα κατά τη διάρκεια αγώνα μεταξύ των "βασικών" και των "αναπληρωματικών".

Όπως έδειξαν και οι τηλεοπτικές κάμερες χρειάστηκε να παρέμβουν οι συμπαίκτες τους για να χωρίσουν τους δύο παίκτες που ήταν εκτός εαυτού, μεταξύ των οποίων οι Φρανκ Φάμπρα, Σεμπάστιαν Πέρες και Βίλμαρ Μπάριος, ενώ ο προπονητής Γκιγιέρμο Μπάρος Στσελότι τους έδιωξε αμέσως από την προπόνηση!

"Φύγετε και μην επιστρέψετε", φώναξε ο προπονητής των "Xeneizes", που δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του από τους δύο απείθαρχους ποδοσφαιριστές του. Προφανώς και η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν τους επηρέασε στο ελάχιστο...

News 24/7

24MEDIA NETWORK