ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα”

Ανακοίνωση για τα επεισόδια που έγιναν σε σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού Βόλου, εξέδωσε η θεσσαλική ΠΑΕ.

“Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα”

Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τον έντονο προβληματισμό της, τον αποτροπιασμό της και να καταδικάσει απερίφραστα τη λυσσαλέα επίθεση που δέχτηκαν φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου στα γραφεία των Austrian Boys στη Νέα Δημητριάδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και κυρίως τραυματισμοί αθώων ανθρώπων, ενώ πιστεύει ότι από τύχη σήμερα δεν θρηνούμε θύματα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καταδικάζει όλα τα φαινόμενα βίας και καλεί τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους των ομάδων που δραστηριοποιούνται στο Βόλο και στη Μαγνησία, οργανωμένων και μη, να καταδικάσουν με τη σειρά τους τα χθεσινά επεισόδια, να απέχουν από τέτοιες συμπεριφορές και κυρίως να απομονώσουν όλους όσους αρνούνται να καταλάβουν ότι με τέτοια επεισόδια, σύντομα θα φτάσει και η στιγμή να θρηνήσουμε θύματα.

Τέλος, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου πιστεύει απόλυτα ότι η Ελληνική Αστυνομία και η Ελληνική Δικαιοσύνη θα φροντίσουν για την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ