Από το αντί-Γιουβέντους έφτασε (σε μια βδομάδα) στη γιούχα!

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές της Serie A εξελίχτηκαν σε εφιάλτη για την Ίντερ και το φινάλε του παιχνιδιού με την Τορίνο βρήκε τους παίκτες να αποδοκιμάζονται και τον Σπαλέτι να ξεσπάει!

Inter Milan coach Luciano Spalletti walks on the pitch during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan coach Luciano Spalletti walks on the pitch during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η ήττα από την Σασουόλο (1-0 εκτός) στην πρεμιέρα δεν... ξενέρωσε τους οπαδούς της Ίντερ και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως 60.000 άτομα βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο "Μεάτσα" για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής της Serie A απέναντι στην Τορίνο.

Ήθελαν άλλωστε με αυτό τον τρόπο να δείξουν τη στήριξη και την πίστη τους στην ομάδα αλλά και να επιβραβεύσουν τη διοίκηση που φρόντισε για την ενίσχυση των "νερατζούρι" ώστε αυτό το καλοκαίρι να συζητούν όλοι για το σύνολο που θα προσπαθήσει να εκτοπίσει την Γιουβέντους από την κορυφή.

Inter Milan's Ivan Perisic, right, celebrates with his teammate Mauro Icardi after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Ivan Perisic, right, celebrates with his teammate Mauro Icardi after scoring during a Serie A soccer match between Inter Milan and Torino, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Και όμως, οι "νερατζούρι" έδειξαν και πάλι αυτοκαταστροφικές τάσεις, κάτι που είχαν συνηθίσει τους φίλους τους πέρυσι, με αποτέλεσμα το 2-0 επί της Τορίνο να γίνει (μέσα σε 14 λεπτά ) 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ, και έτσι να μετρούν ήδη πέντε χαμένους βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Τα γιουχαΐσματα από τον κόσμο στο φινάλε ήταν ηχηρά και συνάμα αναπόφευκτα, ενώ και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έδειξε τον έντονο εκνευρισμό του μεσα από τις δηλώσεις του.

"Εάν παίζουμε έτσι, είμαστε ο αντί-κανένας", τόνισε χαρακτηριστικά, λίγο πριν ανακοινώσει στους παίκτες του πως το καθιερωμένο ρεπό μετά τους αγώνες "κόβεται" για αυτή την εβδομάδα, οπότε θα επιστρέψουν τη Δευτέρα (27/8) στις προπονήσεις για να αρχίσουν την προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα τους απέναντι στην Μπολόνια.

News 24/7

24MEDIA NETWORK