Από το γκαζόν στα κάγκελα της εξέδρας

Η φωτογραφία με τον πιτσιρικά στους ώμους του μπαμπά του να φωνάζει… εκστασιασμένος στο φιλικό της ΑΕΚ κόντρα στον Πιερικό στην Κατερίνη, έκανε τον γύρο του διαδικτύου με τους φίλους της Ένωσης να την ερμηνεύουν, ο καθένας με το δικό του τρόπο. Άλλος για το πάθος που βγάζει, άλλος για το …οικογενειακό μήνυμα που περνάει.

Από το γκαζόν στα κάγκελα της εξέδρας

Τη δική της σημασία όμως, έχει η ταυτότητα του εικονιζόμενου μπαμπά. Γιώργος Θεοδωρίδης, κάτοικος Βορείου Ελλάδας πρώην ποδοσφαιριστής με το βιογραφικό του να συμπεριλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τη λέξη ΑΕΚ.

Ο Θεοδωρίδης έπαιξε στην ΑΕΚ στο πρώτο μισό της χρυσής τριετίας της δεκαετίας του ’90. Από το 1991 μέχρι τα μέσα της σεζόν 1992-93. Ακολούθησε η μετακόμιση σε Πιερικό και Εδεσσαϊκό για να επιστρέψει στην “Ένωση” τη σεζόν 1995-96 μαζί με τους Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστα Παυλόπουλο, χωρίς ωστόσο να πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο του πέρασμα.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Εδεσσαϊκό, στη Δόξα Βύρωνα, στον Άρη, στον Πανελευσινιακό, στον Ναυπακτιακό, για να κλείσει την καριέρα του στη Βέροια το 2001.

Από τότε ο Θεοδωρίδης …τάχθηκε στο οπαδικό κομμάτι, με την παρουσία του στην εξέδρα -κυρίως όταν η ΑΕΚ αγωνίζεται στη Βόρεια Ελλάδα- να θεωρείται δεδομένη. Τόσο αυτός, όσο και ο φίλος του Γιώργος, είναι δύο από τις πιο γνωστές φυσιογνωμίες που συναντούν πάντα οι άνθρωποι της ΑΕΚ σε όλα τα ταξίδια τους στη Θεσσαλονίκη.

Από το γκαζόν στα κάγκελα της εξέδρας

Ο Θεοδωρίδης με το Νο 7

Ο Γιώργος, βέβαια, δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ και ήταν πάντα ένας απλός οπαδός της. Επίσης σημειολογικά, αξίζει να αναφερθεί, ότι ο φίλος του Θεοδωρίδη είναι γιατρός στο επάγγελμα (Γιώργος Κόνιαρης) και είναι ο άνθρωπος που έσωσε τη ζωή του Ταξιάρχη Φούντα στο γήπεδο της Τούμπας στις 2 Μαΐου του 2012, όταν ο τότε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είχε λιποθυμικό επεισόδιο και η "Ένωση δεν είχε μαζί γιατρό στο ταξίδι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK