Από το κλίμα συγκίνησης για Αστόρι, μόνη παραφωνία ο Ντοναρούμα!

Το απόλυτο κοντράστ στο "Σαν Σίρο" πριν την έναρξη του Μίλαν-Φιορεντίνα: από τη μία γιούχα για τον Ντοναρούμα και από την άλλη χειροκρότημα για τον αδικοχαμένο Αστόρι (VIDEOS).

Από το κλίμα συγκίνησης για Αστόρι, μόνη παραφωνία ο Ντοναρούμα!

Η Μίλαν ήθελε μόνο το τρίποντο απέναντι στην Φιορεντίνα για να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για το Europa League τη νέα σεζόν (το πήρε με το σαρωτικό 5-1 κόντρα στους "βιόλα"), παρόλα αυτά το γεγονός αυτό δεν στάθηκε αρκετό για να φέρει απόλυτη σύμπνοια στις τάξεις των "ροσονέρι".

"Ευχαριστούμε Γκατούζο, ευχαριστούμε παιδιά", ήταν το μήνυμα των οπαδών της Μίλαν μέσω πανό που ύψωσαν στην Curva Sud, ωστόσο την ώρα που ο εκφωνητής του γηπέδου διάβαζε τα ονόματα της 11άδας των γηπεδούχων για το ματς, έγινε το "έλα να δεις" στο ξεκίνημα, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να γίνεται στόχος έντονων αποδοκιμασιών.

Όλα δείχνουν πως δεν έχουν ξεχάσει οι τιφόζι της Μίλαν τα λάθη του 19χρονου κίπερ στον τελικό του Κυπέλλου με την Γιουβέντους και στο ματς πρωταθλήματος με την Αταλάντα, ούτε ήταν τυχαίο το γεγονός πως οι οργανωμένοι αρνήθηκαν να πάρουν τη φανέλα που θέλησε να τους δώσει ο παίκτης μετά το ματς στο Μπέργκαμο...

Σε αντίθεση πάντως με το άσχημο κλίμα ελέω Ντοναρούμα στην αρχή, το σκηνικό άλλαξε λίγα λεπτά όταν στα μάτριξ εμφανίστηκε η εικόνα του αδικοχαμενου Νταβίντε Αστόρι.

"Ο Νταβίντε Αστόρι πάντα στις καρδιές μας, γεια σου Νταβίντε", ήταν το μήνυμα του εκφωνητή για έναν παίκτη που είχε φορέσει τη φανέλα τόσο της Μίλαν (νεαρός) όσο και της Φιορεντίνα (τελευταία του ομαδα πριν φύγει από τη ζωή στα 31 του χρόνια τον περασμένο Μάρτιο), με τους δεκάδες χιλιάδες θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του "Σαν Σίρο" να χειροκροτούν καθολικά.

Η ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΑΣΤΟΡΙ ΣΤΟ "ΣΑΝ ΣΙΡΟ":

ΜΙΛΑΝ - ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 5-1 (HIGHLIGHTS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK