Από το Λεβερκούζεν μέσω... Πειραιά στο Λέστερ

Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς που το όνομά του έπαιξε δυνατά για τον Ολυμπιακό, τελικά λίγο πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκε από τη Λέστερ. Οι Γερμανοί παραχώρησαν τον αυστριακό με τη μορφή δανεισμού στην πρώην πρωταθλήτρια Αγγλίας για μία αγωνιστική σεζόν.

Kiev's Aleksandar Dragovic celebrates after scoring a goal during the Champions League Group G soccer match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge Stadium in London,  Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Matt Dunham)
Kiev's Aleksandar Dragovic celebrates after scoring a goal during the Champions League Group G soccer match between Chelsea and Dynamo Kiev at Stamford Bridge Stadium in London, Wednesday, Nov. 4, 2015. (AP Photo/Matt Dunham) AP

"Αλεπού" για τον επόμενο έναν χρόνο θα είναι ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς που στο... παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου ανακοινώθηκε από την Λέστερ, δανεικός από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για έναν χρόνο.

Ο 26χρονος Αυστριακός είχε μεταγραφεί από την Ντιναμό Κιέβου στις "Ασπιρίνες" έναντι 18.000.000 ευρώ, ωστόσο οι 28 συμμετοχές του την περσινή σεζόν δεν στάθηκαν αρκετές για να τον κρατήσουν στο Λεβερκούζεν ελέω και της αγοράς με ποσό ρεκόρ του Παναγιώτη Ρέτσου από τους Γερμανούς. Η μεταγραφή του Έλληνα αμυντικού, υπενθυμίζουμε πως έφτασε τα 22.000.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως είχε αποκαλύψει το "ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ" το όνομα του Ντράγοβιτς είχε εμπλακεί και με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της μεταγραφής του Ρέτσου στη γερμανική ομάδα. Ο Αυστριακός τελικά δεν κατέληξε στο λιμάνι γιατί Ολυμπιακός και Λεβερκούζεν τα βρήκαν αλλιώς και το όνομά του βγήκε από τους όρους συμφωνίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK