Από τον Πρίγιοβιτς στον Μπενζεμά: Μία ιστορία με ατελείωτα πετροδόλαρα

Η Αλ Ιτιχάντ φέρεται να διεκδικεί το Μπενζεμά προσφέροντάς του τα πάντα. Είχε δώσει φοβερά χρήματα και τον Πρίγιοβιτς.

ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Ο Πρίγιοβιτς με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Όλα έμοιαζαν ιδανικά για να συνεχίσει ο Καρίμ Μπενζεμά να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης και την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες έχει προκύψει έντονη φημολογία πως μία ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει μπει σφήνα στην υπόθεση του Γαλλοαλγερινού και τον διεκδικεί προσφέροντας του πακτωλό χρημάτων.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύματα ανά τον κόσμο υποστηρίζουν πως η Αλ Ιτιχάντ είναι αυτή που δίνει στον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας κοντά στα 100.000.000 ευρώ ανά έτος (σ.σ. για δύο χρόνια). Το ποσό είναι τεράστιο και ο Καρίμ φέρεται να το σκέφτεται σοβαρά.

Οι Σαουδάραβες, πάντως, γενικά έχουν μπει δυνατά στην αγορά εάν αναλογιστεί τα χρήματα που πληρώνει η Αλ Νασρ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (σ.σ. πάνω από 200.000.000 ευρώ το χρόνο), ενώ την ίδια στιγμή τα ΜΜΕ του εξωτερικού παρουσιάζουν την Αλ Χιλάλ έτοιμη να δώσει στον Μέσι 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ για μία διετία.

Βέβαια, η Αλ Ιτιχάντ δεν είναι η πρώτη φορά που πληρώνει πολλά εκατομμύρια για την επίθεσή της. Τη σεζόν 18/19 το συγκεκριμένο κλαμπ είχε πληρώσει στον ΠΑΟΚ 10.000.000 ευρώ transfer fee για τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς. Δημοσιεύματα εκείνης της εποχής, μάλιστα, τόνιζαν και λεπτομέρειες για το συμβόλαιο του Σέρβου επιθετικού.

Ο "Πρίγιο" που είχε υπογράψει τότε για 4,5 χρόνια -έγραφαν τα ρεπορτάζ- πως θα έπαιρνε καθαρά 21,4 εκατ. ευρώ. Η πορεία βέβαια του 33χρονου σήμερα φορ στην Αλ Ιτιχάντ έληξε το 2021 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Πλέον, ο πρώην ασπρόμαυρος βγάζει το ψωμί του στην Αυστραλία φορώντας τη φανέλα της Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε περισσότερα

Ντι Μαρία: Η παλιά του "αγάπη" θέλει να τον φέρει πίσω 13 χρόνια μετά

Εμπαπέ: Η απόφαση του το 2024 "επηρεάζει" και πρωτοκλασάτο συμπαίκτη του

Νεϊμάρ: Ο πατέρας του "δίνει" ομάδα στον Κελαϊφί και ευνοέι την μεταγραφή σε ομάδα της Premier League

News 24/7

24MEDIA NETWORK