Αποχαιρέτησε ο Κουτσόπουλος

Μετά από 4 χρόνια συνεργασίας, ο Πανθρακικός και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Κουτσόπουλος χωρίζουν τους δρόμους τους. Ευχαριστήριες δηλώσεις εξέφρασαν αμφότερες πλευρές.

Αποχαιρέτησε ο Κουτσόπουλος

Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος δεν θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Πανθρακικού. Ύστερα από 4 χρόνια συνεργασίας, θα υπερασπίζεται από εδώ και στο εξής την εστία άλλης ομάδας.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός έβγαλε ανακοίνωση για το γεγονός και στη συνέχεια το ίδιο έκανε και ο παίκτης.

ΠΑΕ Πανθρακικός:

"Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος έγινε μέλος του Πανθρακικό τον Ιούλιο του 2010 και συμμετείχε σε 55 αγώνες της Football League και 22 της Super League. Ευχόμαστε σε αυτόν και την υπέροχη οικογένεια του υγεία και κάθε μελλοντική επιτυχία."

Κουτσόπουλος:

" Πέρασα υπέροχα στην Κομοτηνή καθώς έζησα αυτό που ονειρεύεται κάθε ποδοσφαιριστής. Είχαμε πολλές επιτυχίες με την ομάδα, κατακτήσαμε τον τίτλο της Football League, παραμείναμε για 2 χρόνια στην Super League, φτάσαμε στα ημιτελικά του κυπέλλου, παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και το απολαύσαμε κάθε στιγμή.

Από την άλλη πλευρά ο κόσμος της Κομοτηνής αγκάλιασε την οικογένεια μου από την πρώτη στιγμή και μας βοήθησε ώστε να αισθανθούμε ακόμη πιο άνετα στην πόλη. Μπορεί να φεύγω από την Κομοτηνή αλλά αφήνω ένα μέρος της καρδιάς μου εδώ. Θα τους θυμάμαι για πάντα και ελπίζω κάποια στιγμή να βρεθούμε και πάλι "

News 24/7

24MEDIA NETWORK