Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Μασάδο

Ο Πάουλο Μασάδο επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας του στο facebook τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, ευχαριστώντας τον κόσμο των "ερυθρολεύκων" για τις στιγμές που έζησε στον Πειραιά. Παράλληλα, η ΠΑΕ ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πορτογάλου στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό ο Μασάδο

Υπογράφοντας ως... το μουστάκι από την Πορτογαλία, ο Πάουλο Μασάδο επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στους φίλους της ομάδας για τον τρόπο με τον οποίο τον υποδέχθηκαν και του συμπεριφέρθηκαν.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο facebook: "Φίλοι μου, τώρα μπορώ να επιβεβαιώσω της φήμες περί αποχώρησης μου από τον Ολυμπιακό. Πριν ακούσω κάτι από όποιονδήποτε θέλω να πω ότι τα αυτά τα δύο χρόνια ήταν φανταστικά. Ήταν τιμή μου να φοράω τη φανέλα του Ολυμπιακού και πάντα θα μιλώ με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα.

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τον τρόπο που με υποδεχθήκατε και γιατί μου συμπεριφερθήκατε σαν να είστε η οικογένειά μου, κάτι που έκανε να νιώθω στην Αθήνα το σπίτι μου και ειδικότερα το Καραϊσκάκη.

Ποτέ δεν θα σας ξεχάσω και πάντα θα φέρω μαζί μου τη ψυχή σας, την αγάπη σας και το πάθος σας.

Θα σας δω σύντομα. Σας ευχαριστώ.

Το μουστάκι σας από την Πορτογαλία".

Λίγο αργότερα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Πορτογάλου στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ και τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του κατά την παρουσία του στο σύλλογο: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Πάουλο Μασάντο, στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Η οικογένεια του Ολυμπιακού εύχεται στον Πάουλο καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύλλογό μας".