Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γ. ο Ρόι Κιν

Αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Γ. ο Ρόι Κιν

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη λήξη του συμβολαίου του αποκάλυψε ο Ρόι Κιν μιλώντας στον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό του συλλόγου. Το ισχύον συμβόλαιο του 34χρονου Ιρλανδού με τους "μπέμπηδες" λήγει το καλοκαίρι του 2006 και δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασίας τους:

"Ερχεται κάποια στιγμή όπου κάθε παίκτης θέλει να κάνει κάτι περισσότερο στην καριέρα του. Θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω για άλλα δύο χρόνια και θα ήταν μια καλή εμπειρία να παίξω σε κάποια άλλη ομάδα ή και άλλη χώρα", ήταν τα λόγια του αρχηγού της Μάντσεστερ ο οποίος στη συνέχεια έφερε στο μυαλό του τη στιγμή που ίσως κληθεί να αντιμετωπίσει τη μεγάλη του αγάπη: "Οταν λέω ότι θα αγωνιστώ για άλλη ομάδα, δεν βλέπω αυτή η ομάδα να είναι αγγλική διότι αυτό θα ήταν δύσκολο να το χωνέψω. Θα ήθελα να ζήσω την εμπειρία και άλλων αποδυτηρίων".

Για το ενδεχόμενο να παραμείνει στο "Ολντ Τράφορντ" σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του, ο Κιν τόνισε: "Θα μου προκαλούσε έκπληξη εάν η Μάντσεστερ μου προσέφερε ένα νέο συμβόλαιο. Βέβαια, αν κάτι τέτοιο συμβεί το προσδιορίζω γύρω στον Απρίλιο, οπότε τότε θα είναι αργά. Πρέπει να γνωρίζω τι θα κάνω μέχρι τον Ιανουάριο διότι το προσεχές καλοκαίρι γίνομαι 35 ετών".

Ο Κιν είχε κάνει το άλμα στην καριέρα του το 1993 πηγαίνοντας από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι του ποσού ρεκόρ για τα τότε βρετανικά δεδομένα, των 3,75 εκατομμυρίων λιρών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK