Αποχωρεί ο Αλαφούζος, αναλαμβάνει ο Μάνος!

Αλλαγές στο διοικητικό σχήμα του Παναθηναϊκού, με τον Γιάννη Αλαφούζο να παραχωρεί τη θέση του στον Μάνο Μαυροκουκουλάκη. Γιατί αποχωρεί από το ρόλο του ο Μr. ΣΚΑΪ.

Αποχωρεί ο Αλαφούζος, αναλαμβάνει ο Μάνος!
alafouzos maveokoukoulakis

Για αύριο Παρασκευή (21/4) είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ένα από τα κύρια θέματα της ατζέντας, αφορά τον καθορισμό νέου Δ.Σ. και κάποιες αλλαγές που θα γίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις.

Βέβαια όταν αυτές είναι του προέδρου και του διευθύνοντα συμβούλου, ακόμη κι αν πρόκειται για... προγραμματισμένες και λίγο πολύ γνωστές εσωτερικά (σύμφωνα τουλάχιστον με την σημερινή ενημέρωση που έγινε από το "τριφύλι"), δεν παύει να αποτελεί σημαντική είδηση που σηματοδοτεί και εξελίξεις.

Από αύριο,λοιπόν, θα έχουμε αλλαγή προεδρικής σκυτάλης στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, με τον γηραιότερο παράγοντα της ΠΑΕ (και νυν αντιπρόεδρο) Μάνο Μαυροκουκουλάκη να την παραλαμβάνει από τον Γιάννη Αλαφούζο που θα παραιτηθεί. Μάλιστα ο Mr Manos θα αναλάβει και διευθύνων σύμβουλος αφού η πρόθεση είναι να δημιουργηθεί ένα πιο μικρό και ευέλικτο διοικητικό σχήμα.

Ο δε Mr Σκάϊ θα παραμείνει μέλος του Δ.Σ. και ουσιαστικός ιδιοκτήτης της ΠΑΕ. Εφόσον μάλιστα δεν βρεθεί μέχρι το καλοκαίρι και σοβαρός επενδυτής να μπει στην "πράσινη" ΠΑΕ, ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει να είναι ο βασικός χρηματοδότης της και την επόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τον τελευταίο καιρό είχε απομακρυνθεί από την άσκηση διοίκησης στον Παναθηναϊκό αφήνοντας ...γήπεδο στον Χρήστο Παναγόπουλο να παίξει μπάλα. Μάλιστα είχε δει το φως της δημοσιότητας η πρόθεσή του να παραιτηθεί από την θέση του προέδρου αφού πλέον ο χρόνος του είναι συμπιεσμένος μεταξύ ΣΚΑΪ και των ναυτιλιακών εταιριών του.

Αυτό από αύριο γίνεται πράξη, με τον Αλαφούζο να αποχωρεί από πρόεδρος αλλά θα συνεχίσει να έχει τον πρώτο λόγο στην λήψη των τελικών αποφάσεων για την ΠΑΕ, της οποίας βέβαια θα παραμένει και ο μεγαλομέτοχος.

Ακούστε πώς μετέδωσε πρώτος την είδηση στον Sport24 Radio 103.3 ο Μπάμπης Τσιμπίδας:

News 24/7

24MEDIA NETWORK