Αποδεκατισμένος στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Εργοτέλης

Με προπόνηση που έκαναν την Παρασκευή (27/01) το πρωί οι παίκτες του Εργοτέλη, ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Πάρα πολλές και σημαντικές οι απουσίες της κρητικής ομάδας στην αναμέτρηση, στην οποία όμως θα παίξει χωρίς άγχος.

Αποδεκατισμένος στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο Εργοτέλης

Εννέα παίκτες έμειναν εκτός αποστολής, μεταξύ των οποίων βασικότατα στελέχη της ομάδας, όπως ο ανέτοιμος από τον τραυματισμό του Σίλβα Ζούνιορ, οι τιμωρημένοι Κουτσιανικούλης, Μπέτο, Φραγκουλάκης, ο "μόνιμος" απών Ρομάνο και οι Δερμιτζάκης, Κανδηλάκης, Ευαγγέλου, Αθανασίου.

Οι εναπομείναντες δεκαεννέα παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Εργοτέλη είναι οι: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γιαλούσης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χρυσοφάκης, Μπουχαλάκης, Ολίσε, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρέντζας, Καρέλης, Κυριακίδης, Κατσικοκέρης, Δάρλας, Μπούντιμιρ, Χαντί και Λεάλ.

Στην τελευταία προπόνηση, όπως και στις προηγούμενες εξάλλου, ο Νίκος Καραγεωργίου εστίασε την προσοχή των παικτών του στην αμυντική λειτουργία. Συγκεκριμένα τους ζήτησε να είναι συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να αποφύγουν τα λάθη καθώς η επιθετική δεινότητα του αντιπάλου δεν πρόκειται να... τα συγχωρήσει. Παρότι στην αναμέτρηση του Φαλήρου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και αυτό είναι ο Ολυμπιακός, στον Εργοτέλη τονίζουν ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και να διεκδικήσουν ότ,ι καλύτερο μπορούν.

Τα πλάνα του Καβαλιώτη τεχνικού σχετικά με το αρχικό σχήμα είναι ξεκάθαρα. Μοναδικό ερωτηματικό αποτελεί η θέση του αριστερού μπακ, στην οποία ενδέχεται να παίξει ο Σασιασβίλι, παρότι στις τελευταίες προπονήσεις είχε αγωνιστεί με τους "βασικούς" ο νεοαποκτηθείς Φίλιππος Δάρλας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK