"Απόδραση" του ΠΑΟΚ και νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι στον μέχρι πρότινος αήττητο Ολυμπιακό με 2-1 στο άδειο Καραϊσκάκη και επιβεβαίωσε το γεγονός πως το πρωτάθλημα έχει ακόμη δρόμο μέχρι το φινάλε. Νίκες για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

"Απόδραση" του ΠΑΟΚ και νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα
Ο τρίτος φετινός αγώνας του Ολυμπιακού στο άδειο από φιλάθλους Καραϊσκάκη ήταν και ο «φαρμακερός». Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα και νιώθουν πλέον την απειλή της Ξάνθης, η οποία αγωνίζεται την Δευτέρα με τον Ηρακλή και σε περίπτωση νίκης περνάει αυτομάτως στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής όλων των παραπάνω ο ΠΑΟΚ που επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά την ανοδική του πορεία και πήρε μια σπουδαία νίκη στο Φάληρο. Μια νίκη που θα βοηθήσει τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι.

Από την ήττα του Ολυμπιακού επωφελήθηκαν ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ που μετά τις νίκες τους επί του Ακράτητου και επί του Ιωνικού μείωσαν τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς και ελπίζουν σε ένα… καλύτερο αύριο.

Κατά τα λοιπά, ο ΟΦΗ σημείωσε την πρώτη του επιτυχία στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας της Λάρισας με 3-2 όπως και ο Πανιώνιος που νίκησε την Καλλιθέα με 1-0. Οι «κυανόλευκοι» είναι πλέον η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει ακόμη τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τι κρατάμε από την 6η αγωνιστική:

* Την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ και το νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

* Το ενδεχόμενο να ανέβει η Ξάνθη στη πρώτη θέση και να αλλάξουν επιτέλους πρόσωπα και καταστάσεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

* Το ωραίο γκολ του Νίκου Λυμπερόπουλου που χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

* Την παρουσία του κόσμου στο Ολυμπιακό Στάδιο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ακράτητο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK