Απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου: "Πληρώστε τον Δώνη γιατί αποβάλλεστε"

Το Διαιτητικό Δικαστηρίο της ΕΠΟ, αποφάσισε πως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει μέχρι τις 7 Απριλίου να καταβάλει τα χρήματα που έχουν επιδικαστεί στον Γιώργο Δώνη και τους συνεργάτες του, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα αποβληθεί από το πρωτάθλημα.

Απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου: "Πληρώστε τον Δώνη γιατί αποβάλλεστε"

Η απόφαση αναφέρει πως εντός 7 ημερών ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να δώσει τα χρήματα, διαφορετικά θα αφαιρεθούν από τον ΠΑΟΚ τρεις βαθμοί και κάθε παιχνίδι του στο εξής κατακυρώνεται στον αντίπαλό του.

Αυτό σημαίνει πως ο δικέφαλος θα πρέπει να τακτοποιήσει άμεσα την εκκρεμότητά του προς τον Έλληνα προπονητή, ώστε να αποφύγει τις κυρώσεις.

Σημειώνεται πως τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τη δόση του Δεκεμβρίου του 2013 στους Δώνη, Μαλλιαρίτση και Αγγελίνα και έχει μπροστά του λίγες ημέρες για να πληρώσει και τη δόση του Ιανουαρίου 2014, ώστε να μην καταστεί ληξιπρόθεσμη.

Το συνολικό ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Γιώργο Δώνη και τους άμεσους συνεργάτες του ξεπερνά το μισό εκατομμύριο ευρώ, ωστόσο από τη στιγμή που έχουν δουλειά, καταβάλλεται το ποσό που προκύπτει από τη διαφορά του ποσού που λαμβάνουν βάσει των υφιστάμενων συμφωνιών τους και του συμβολαίου που είχαν στον ΠΑΟΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK