ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασισμένοι για το νταμπλ

Την πεποίθησή τους πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας, εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο περιθώριο της εκδήλωσης των βετεράνων του συλλόγου, οι Χοσέ Σεγκούρα, Λούα Λούα και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Αποφασισμένοι για το νταμπλ

Την πεποίθησή τους πως ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει και το κύπελλο Ελλάδας, εξέφρασαν με δηλώσεις τους στο περιθώριο της εκδήλωσης των βετεράνων του συλλόγου, οι Χοσέ Σεγκούρα, Λούα Λούα και Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Ο Ισπανός προπονητής, σχετικά με την αναμέτρηση του Σαββάτου, δήλωσε: “Ο Άρης είναι καλή ομάδα. Έχει δείξει καλά στοιχεία στο παιχνίδι του αυτή τη χρονιά. Πιστεύω ότι θα είναι ένας ενδιαφέρον τελικός. Επιβάλλεται να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να παίξουμε καλά για να πάρουμε το τρόπαιο. Η ομάδα έχει κίνητρο. Είναι τελικός και είναι έτοιμη γι’ αυτό το παιχνίδι. Κι εγώ είμαι πολύ καλά προετοιμασμένος”.

Ο Λούα Λούα από την πλευρά του, είπε: “Είναι μεγάλο παιχνίδι με τον Άρη και στόχος μας, είναι να πάρουμε το κύπελλο. Ανυπομονούμε γι’ αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαζόμαστε καλά. Έχουμε πληροφορίες για το πώς θα παίξει ο Άρης, μας έχει ενημερώσει ο προπονητής μας. Είναι καλή ομάδα με καλό προπονητή και παίκτες, αλλά πιστεύω ότι εμείς δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε. Εμείς μένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας και θα παλέψουμε για ένα ακόμη τρόπαιο».

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, μίλησε και για τους φίλους του Ολυμπιακού: “Όποτε δεν μπορούμε να κερδίσουμε, αυτοί μας ωθούν. Θα είναι φοβερή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και θέλουμε να κερδίσουμε και γι’ αυτούς. Να τους αφιερώσουμε το κύπελλο”.

Ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού φέτος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, δήλωσε: “Είναι σημαντικό ματς. Το ξέρουμε. Το θέλουμε πολύ και το κύπελλο για να κλείσει θετικά για εμάς η χρονιά, να κάνουμε το νταμπλ. Στα 90 λεπτά, θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, ό,τι μπορούμε για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Ο Άρης είναι καλή και δυνατή ομάδα. Έχει καλό προπονητή τον κ. Μπάγεβιτς, αλλά και παίκτες, όπως οι Ίβιτς, Κόκε, Χαβίτο και Νάτσο Γκαρσία”.

Η εκδήλωση των βετεράνων

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μία ακόμη χρονιά, η εκδήλωση των βετεράνων του Ολυμπιακού. Βραβεύθηκε η φετινή ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα και πήρε το… μήνυμα και για το κύπελλο, όπως και αυτή του 1996-97. Ακόμη, τιμήθηκαν και άλλοι άνθρωποι του αθλητισμού, όπως ο Ολυμπιονίκης Στέλιος Μηγιάκης, η Χρυσοπηγή Δεβετζή, η θύρα 7 και η ΠΕΦΟ, ο γνωστός ηθοποιός Στάθης Ψάλτης, αλλά και ο Αχιλλέας Γραμματικόπουλος που είναι 101 ετών! Τον τελευταίο τίμησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης που αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Το παρών έδωσαν πάρα πολλοί παλαίμαχοι του Ολυμπιακού, αλλά ξεχώρισαν οι Τάσος Μητρόπουλος και Νίκος Αναστόπουλος. Το δίδυμο που έγραψε τη δική του ιστορία, εμφανίστηκε μαζί, με τον “Αναστό” να προέρχεται από τη συμφωνία του με την ομάδα του Ιωνικού, ώστε να κοουτσάρει στα επόμενα πέντε ματς της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Τα “ερυθρόλευκα”

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος στο πλαίσιο της εκδήλωσης των παλαιμάχων του Ολυμπιακού, επανέλαβε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του να επιστρέψει στους “ερυθρόλευκους”. Πολλά, θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.

Ο Ζούλιο Σέζαρ ήταν απών από την προπόνηση της Δευτέρας. Είχε πάρει άδεια να μεταβεί στην Ισπανία την Κυριακή, έχασε, όμως την πτήση κι έτσι δεν πρόλαβε να γυμναστεί. Έδωσε, όμως το παρών κανονικά το βράδυ στα “Αστέρια” της Γλυφάδας στη γιορτή των βετεράνων.

Το όνομα του Βαλβέρδε φέρεται να είναι το νούμερο ένα για τον πάγκο του Ολυμπιακού. Ως στόχος τουλάχιστον…

Αναλαμβάνει ξανά ο Σάββας Θεοδωρίδης; Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

“Μαντρωμένοι” οι “ερυθρόλευκοι” από σήμερα και ως τον τελικό. Θα μαζεύονται το πρωί στο Ρέντη και θα φεύγουν βράδυ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ