Αποφασίζει για Ιτάνζ, Γλύκο ο Σαββίδης

Τι ζήτησε ο Αγγελος Αναστασιάδης και γιατί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να πάρει μία απόφαση για τους δύο τερματοφύλακες.

Αποφασίζει για Ιτάνζ, Γλύκο ο Σαββίδης
INTIME SPORTS

Η άφιξη του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα δρομολογήσει μια σειρά από ζητήματα. Εκτός όλων των άλλων, πάντως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κληθεί να πάρει θέση και για το ζήτημα των τερματοφυλάκων. Και εξηγούμαστε. Με δεδομένο ότι ο Χακόμπο αργά ή γρήγορα θα τελειώσει από τον ΠΑΟΚ και ότι ο Αγγελος Αναστασιάδης ζήτησε ένας εκ των Ιτάνζ ή Γλύκου να παραμείνει στην ομάδα, ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα πρέπει να πάρει μία απόφαση.

Ο Ιτάνζ, θυμίζουμε, ότι αποχώρησε με προσωπική απόφαση του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου. Εάν, λοιπόν, ο Σαββίδης επιμείνει στην θέση του ο Καμερουνέζος να μείνει εκτός ΠΑΟΚ, τότε θα πρέπει οι άνθρωποι του Δικεφάλου να χειριστούν διαφορετικά το θέμα του Γλύκου, να αυξήσουν, δηλαδή, την προσφορά τους προς τον Ελληνα διεθνή πορτιέρο για να ικανοποιήσουν την επιθυμία του Αγγελου Αναστασιάδη κρατώντας τον στην Τούμπα.

Εάν από την άλλη ο Σαββίδης είναι λίγο διαλλακτικός στο θέμα του Ιτάνζ και δεχτεί την παραμονή του, τότε οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ δεν θα αλλάξουν στάση στις συζητήσεις τους με τον Γλύκο και θα επιμείνουν στην αρχική πρόταση που του έχουν καταθέσει. Τέλος, εάν ο 27χρονος Ελληνας τερματοφύλακας δεν ανανεώσει τότε οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ θα ψάξουν ομάδα για να τον πουλήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK