Αποφασίζουν για την αποχή οι διαιτητές

Εντός της ημέρας αναμένεται να παρθεί η απόφαση από πλευράς διαιτητών για το αν θα απέχουν από τις υποχρεώσεις τους στα πλαίσια της 32ης αγωνιστικής της Super League.

Αποφασίζουν για την αποχή οι διαιτητές
INTIME SPORTS

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξη αποχή των διαιτητών και των βοηθών την 32η αγωνιστική της Super League. Η απόφαση αναμένεται να παρθεί εντός της ημέρας (23/04), ύστερα από ψηφοφορία που θα διεξαχθεί μεταξύ των διαιτητών, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να εκδοθεί ανακοίνωση.

Ο λόγος που σκέφτονται να προβούν σε αυτά τα ακραία μέτρα είναι η εμπλοκή αρκετών εκ των συναδέλφων τους στις υποθέσεις διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι διαιτητές είναι αντίθετοι με αυτές τις κλήσεις από τον Δικαστή, καθώς θεωρούν πως με αυτό τον τρόπο ποινικοποιείται το ανθρώπινο λάθος.

Για να υπάρξει αναβολή της αγωνιστικής χρειάζεται ομόφωνη απόφαση τόσο των 28 διαιτητών όσο και των 48 βοηθών του πίνακα της Super League. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται η 32η αγωνιστική να διεξαχθεί κανονικά και οι εξελίξεις να μετατεθούν για την επόμενη αγωνιστική.

Υπενθυμίζουμε το πρόγραμμα της 32ης αγωνιστικής

Σάββατο

17:15 Λεβαδειακός - Ατρόμητος

19:30 Παναθηναϊκός - Ξάνθη

Κυριακή

15:00 ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός

17:15 Πλατανιάς - Παναιτωλικός

19:30 Πανιώνιος - Ολυμπιακός

Διαβάστε ακόμα:

Στον "αέρα" το πρωτάθλημα: Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχής των διαιτητών!

News 24/7

24MEDIA NETWORK