Απογοήτευσαν οι Ελπίδες με Ουκρανία

Απογοήτευσαν οι Ελπίδες με Ουκρανία
Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε η Εθνική Ομάδα των Ελπίδων στο δεύτερο φιλικό της αγώνα με την αντίστοιχη της Ουκρανίας στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπιασε καλή απόδοση και, μάλιστα, βρέθηκε να χάνει με 0-2 πριν κατορθώσει στο τέλος να μειώσει το σκορ.

Για τους Ουκρανούς, οι οποίοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πιο αποτελεσματικοί, τα γκολ πέτυχαν ο Ρόζοκ στο 6ο λεπτό με πλασέ από πάσα του Ομπερένκο και με αυτογκόλ ο Λυκούδης στο 72ο λεπτό, στην προσπάθειά του ν΄ απομακρύνει τη μπάλα μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του Βορομπέι.

Για την Εθνική Ελπίδων σκόρερ ήταν στο 93ο λεπτό του αγώνα ο Μενδρινός με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε και δύο καλές ευκαιρίες με τους Παππάς (52ο λεπτό) και Κώστα Καπετάνο (84ο λεπτό), αλλά τα σουτ που έκαναν σταμάτησε με εντυπωσιακές αποκρούσεις ο τερματοφύλακας Πιατόφ.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Στέλιος Μανωλάς μετά το τέλος του αγώνα άφησε να φανεί ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και τόνισε χαρακτηριστικά πως "αγωνιστήκαμε καλύτερα στο προχθεσινό φιλικό ενώ και σήμερα είχαμε αρκετές ελλείψεις. Διαπίστωσα ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν δουλειά καθώς είναι μόλις η δεύτερη φορά που βρεθήκαμε όλοι μαζί και δεν είχαμε χρόνο, συν τα όποια προβλήματα, να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Οταν θα είμαστε πλήρεις θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω ότι θα κάνουμε μια καλή ομάδα».

ΕΛΛΑΔΑ: Ανδριόλας, Λαγός (56΄ Καπετάνος), Μπίμπης, Μπιμπίρης (53΄ Φυτανίδης), Τσεβάς, Γουνδουλάκης (73΄ Τοροσίδης), Μουστογιάννης (46΄ Παππάς), Μενδρινός, Μπούρμπος (63΄ Πατσιαβούρας), Μουλόπουλος (53΄ Λυκούδης), Ντόβας.
ΟΥΚΡΑΝΙΑ: Σιριάκεφ (46΄ Πιατόφ), Ισισένκο, Κάνας, Τσεμπεριάκο, Γιάρμας, Ουμπερένκο, Μπροσίν (82΄ Ιβάνσκι), Ρόζοκ (70 Αλίεφ), Γκολάιντο (19΄ Σίτνικ, 79΄ Νέσιν), Βορομπέι, Μιλέφσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK