"Απογοητευτικό το ότι παίζουμε φιλικά αντί για Μουντιάλ με την εθνική"

Ο Ραζβάν Ρατς αναφέρθηκε με πικρία στον αποκλεισμό της Εθνική Ρουμανίας από την Ελλάδα στους αγώνες μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάει Ισραήλ ο Γκολάσα, Ιντερνασιονάλ για Ινσαουράλδε.

"Απογοητευτικό το ότι παίζουμε φιλικά αντί για Μουντιάλ με την εθνική"

Για την αποφασή του να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και το Μουντιάλ έκανε δηλώσεις ο Ραζβάν Ρατς στην ιστοσελίδα " dolce-sport.ro". "Είχα τη δυνατότητα να παίξω δύο ματς (σ.σ. με την Ελλάδα) μέσα από τα οποία θα μπορούσαμε να πάμε στη Βραζιλία. Δεν τα καταφέραμε, τώρα παίζουμε φιλικά και αυτό είναι απογοητευτικό" σημείωσε σ' ό,τι αφορά στη χαμένη ευκαιρία της Ρουμανίας για το Μουντιάλ.

Όσο για τη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ (σ.σ. στον οποίο μόλις έχει υπογράψει όπως υποστηρίζει ο συντάκτης του κειμένου), ο Ρατς τόνισε: "Προσπαθώ να ολοκληρώσω την καριέρα μου στο εξωτερικό. Όλα είναι όμως πιθανά και μπορεί να γυρίσω στην πατρίδα μου".

Μετά τη συμφωνία πάει Ισραήλ ο Γκολάσα

Για συζητήσεις των δικηγόρων του ΠΑΟΚ και του Εγιάλ Γκολάσα μέχρι αργά χθες το βράδυ κάνει λόγο η ιστοσελίδα " one.co.il". Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό ρεπορτάζ, απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας (διάρκειας τριών χρόνων) που θα λυθούν τις επόμενες μέρες και θα φέρει αρκετά χρήματα και τα ταμεία της Μακάμπι Χάιφα ως αποζημίωση για τα τροφεία. Ο Γκολάσα αναμένεται να επιστρέψει σήμερα στο Ισραήλ. Στο κείμενο υπάρχει αναφορά και στην προσπάθεια που κάνει ο ΠΑΟΚ να κρατήσει και το Νάτχο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο οποίος, όμως, εξετάζει άλλες προτάσεις.

Ιντερνασιονάλ για Ινσαουράλδε

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Τύπο της Βραζιλίας η Ιντερνασιονάλ ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό της τον Χουάν Ινσαουράλδε. Η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να ενισχύσει την άμυνά της και έχει στα υπόψη της τον κεντρικό αμυντικό της Σπαρτάκ Μόσχας για την σεζόν που αρχίζει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK