Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!

Δυο κρυφές κάμερες, σε ΚΕΔ και σε χώρο του προσωπικού, υποδοχές για άλλη μια καθώς και για μικρό κασετόφωνο μυστικής ηχογράφησης στο Γραφείο του προέδρου της Ομοσπονδίας. Πότε και πως τις ανακάλυψαν, από που μπορούσαν να παρακολουθούν τις συνεδριάσεις και γιατί προχωράει σε μηνύσεις η Επιτροπή Εξομάλυνσης.

Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απίστευτο σκάνδαλο στην ΕΠΟ... Όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Εξομάλυνσης έπειτα από έλεγχο που έγινε από ιδιωτική εταιρία την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή και σε πέντε εταιρικά αυτοκίνητα της ΕΠΟ, αποκαλύφθηκε ότι είχαν τοποθετηθεί (άγνωστο πότε) μία κρυφή κάμερα στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και άλλη μία στον χώρο του προσωπικού. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες θα μπορούσε κάποιος να παρακολουθεί συνεδριάσεις ή συζητήσεις βρισκόμενος ακόμη και εκτός των Γραφειων της ΕΠΟ(είτε απο κινητό τηλέφωνο, είτε απο υπολογστή).

Απο εκεί και πέρα στο γραφείο του προέδρου της ΕΠΟ εντοπίστηκε ένα ραντάρ συναγερμού το οποίο ήταν εκτός λειτουργίας, δεν είχε περιεχόμενο στο εσωτερικό του και όπως τονίζει η εταιρία στο πόρισμα της: "συνήθως σε τέτοιου είδους ραντάρ μπορούν να τοποθετηθούν ασύρματες μικρό κάμερες και 3g μικρόφωνα. Κατά την γνώμη μας δεν είναι δυνατόν να υπάρχει στον χώρο ραντάρ, εκτός λειτουργίας και μάλιστα άδειο".

Επίσης, στην ψευδοροφή του Γραφείου του προέδρου, εντοπίστηκαν τρεις οπές κατακόρυφα. "Θα μπορούσαν να φιλοξενήσουν μικρές κάμερες ή μικρόφωνα ακόμη και μικρό κασετόφωνο. Δεν εντοπίσαμε όμως, επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία όπως, γραμμές καλωδίων και σημάδια από τοποθέτηση" ήταν η γνωμάτευση της εταιρίας που έκανε τον έλεγχο.

"Η ΠΔΕ αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί το πόρισμα στη δημοσιότητα, να κατατεθεί αμέσως μήνυση στην Εισαγγελία και να διενεργηθεί άμεσα εσωτερικός έλεγχος στην εταιρεία ασφάλειας, η οποία είχε αναλάβει την προστασία των εγκαταστάσεων και την λειτουργία των εσωτερικών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας της ΕΠΟ" αναφέρει σε ανακοίνωση της η Διοικούσα Επιτροπή της Ομοσπονδίας που συνεδρίασε το μεσημέρι της Πέμπτης 3/3.

Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!
Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!
Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!
Αποκαλύφθηκε... Big Brother στην ΕΠΟ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK