Αποκάλυψε το πάθος του για... ΛεΜπρόν και F1 ο Τότι!

Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του Φραντσέσκο Τότι, έχει όμως και άλλες αδυναμίες πλην της ασπρόμαυρης στρογγυλής Θεάς και το αποκάλυψε μέσω... Twitter.

Romas Francesco Totti, left, sits next to Radia Nainggolan on the bench prior to a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini)
Romas Francesco Totti, left, sits next to Radia Nainggolan on the bench prior to a Serie A soccer match between Roma and Inter Milan, at Rome's Olympic Stadium, Sunday, Oct. 2, 2016. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Ο Φραντσέσκο Τότι είναι μία από τις τελευταίες "σημαίες" που υπάρχουν ακόμα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο όμως πέρα από την αγάπη του για την ασπρόμαυρη Θεά έχει και άλλες αδυναμίες και το απέδειξε μέσω Live Chat που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter με ακόλουθούς του.

Εκεί, πέρα από την αγάπη του για το τένις και τη μακρόχρονη φιλία του με τον Φέντερερ που είναι ήδη γνωστά, δεν έκρυψε το πάθος του για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και το NBA ενώ κατονόμασε τρεις αθλητές στους οποίους έχει αδυναμία.

"Μου αρέσει πολύ το NBA, παρακολουθώ τα πλέι οφ και ελπίζω να νικήσουν οι Κλίβελαντ Καβαλίερς στους οποίους παίζει ο Λεμπρόν Τζέιμς. Μου αρέσει η F1 και πολύ ευχαρίστως να οδηγούσα ένα μονοθέσιο.

Στο παρελθόν υποστήριζα τον Μίκαελ Σουμάχερ ενώ στο Moto GP στηρίζω τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ελπίζω ότι φέτος είναι η καλή χρονιά για να ξανακερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK