Αποκαλύψεις Γιόχανσον για τα ξεσπάσματα του Κετσπάγια

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του, ο Γιάκομπ Γιόχανσον μίλησε για την περίοδο Κετσπάγια στην ΑΕΚ και προέβη σε αποκαλύψεις, σχετικά με τη συμπεριφορά του Γεωργιανού.

Αποκαλύψεις Γιόχανσον για τα ξεσπάσματα του Κετσπάγια
INTIME SPORTS

Ο διεθνής Σουηδός μέσος της ΑΕΚ μίλησε στην Expressen, τόσο για θέματα που έχουν να κάνουν με τα αποδυτήρια της Ένωσης το προηγούμενο διάστημα, αλλά και για το ενδεχόμενο να βρεθεί στην αρχική 11άδα της Σουηδίας στο ματς με τη Γαλλία, δίπλα στον Άλμπιν Έκναλ.

"Δοκιμάστηκαν πάρα πολλοί παίκτες. Θα ήταν καταπληκτικό να πάρω αυτή την ευκαιρία. Είναι ήδη εκπληκτικό που βρίσκομαι εδώ και να το παίξω είναι ακόμα καλύτερο. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί καλοί παίκτες και ο συναγωνισμός είναι πολύ σκληρός. Υπάρχει μεγάλη μάχη για μια θέση στο κέντρο. Είναι ξεκάθαρο το νιώθεις αυτό", σημείωσε στην αρχική τοποθέτησή του, ενώ για το πώς βλέπει το ματς με τη Γαλλία, τόνισε: "Μπορώ να σας πω αμυντικά, γιατί εκεί είναι και η θέση μου, είναι λογικό πως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο αμυντικά. Και αυτό είναι καλό για μένα".

Όσον αφορά στις αλλαγές προπονητών στην ΑΕΚ, είπε: "Ήταν λίγο χαοτικά με τις τόσες αλλαγές προπονητών που έγιναν. Δεν ήταν κάτι ωραίο, αλλά πιστεύω τον προπονητή που έχουμε τώρα".

Αναφερόμενος στον Κετσπάγια και το γεγονός ότι σαν παίκτης ήταν θερμόαιμος, σχολίασε: "Ήταν το ίδιο και σαν προπονητής. Όταν έβλεπε κάτι που δεν του άρεσε, εκνευριζόταν".

Κληθείς να δώσει ένα παράδειγμα, τόνισε: "Δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο, γιατί αυτό το φαινόμενο ήταν μόνιμο. Δεν ήταν κάτι απρόσμενο όταν πηγαίναμε στα αποδυτήρια και τα πράγματα δεν είχαν πάει καλά, να υπάρχει κάποιο ξέσπασμα με κάθε τρόπο. Άλλοι προπονητές έχουν πιο χαλαρό στυλ. Σε μένα δεν είχε αναφερθεί προσωπικά, αλλά συνέβη να φωνάζει σε παίκτες με τους οποίους δεν ήταν ικανοποιημένος".

Για το αν αυτός ήταν ο λόγος που ο Γεωργιανός αποχώρησε, σημείωσε: "Δεν θα πω ότι ήταν αυτός ο λόγος. Τα αποτέλεσμα δεν ήρθαν όπως θα τα θέλαμε και νομίζω ότι αυτό ήταν το λογικό συμπέρασμα για τον λόγο που έφυγε".

Για το πώς είναι η κατάσταση στα "κιτρινόμαυρα" αποδυτήρια, όταν δεν είναι καλά τα αποτελέσματα, είπε: "Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να πεις ότι περνάει απαρατήρητη. Το βιώνεις μέσα από κουβέντες που έχεις με ανθρώπους και ο καθένας έχει και από μια άποψη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK