Αποκαλύψεις Ουζουνίδη για Ισάκ και Κλωναρίδη

Παρά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν κοντά στον Παναθηναϊκό, ο Μίκαλε Ισάκ οδεύει προς τη Νυρεμβέργη όπως επιβεβαίωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου. Τι δήλωσε ο κόουτς των "πράσινων" για τις μεταγραφές και την περίπτωση Κλωναρίδη.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας του Ράντερς, "Randers Amtsavis, έγραφε πριν λίγες ώρες πως ο Μίκαελ Ισάκ κλείνει στον Παναθηναϊκό, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανέτρεψε τα δεδομένα με τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό (0-0).

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κόουτς του Τριφυλλιού, ο διεθνής Σουηδός επιθετικής οδεύει στη γερμανική Νυρεμβέργη, ωστόσο αυτός που φαίνεται πως έρχεται είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, κάτι που επιβεβαίωσε και ο Ουζουνίδης. Ο Έλληνας άσος όμως δεν θα είναι η μόνη προσθήκη καθώς έρχονται 1-2 ακόμη.

Παράλληλα, ο κόουτς των "πρασίνων" ανέλαβε αποκλειστικά την ευθύνη για την κακή εικόνα και το ατυχές αποτέλεσμα τονίζοντας πως είναι απαραίτητη η "μετάγγιση αίματος" (εννοώντας ότι χρειάζεται μεταγραφές) για να αλλάξει η κατάσταση.

Χαρακτηριστικά ο Ουζουνίδης είπε στη συνέντευξη Τύπου:

"Ήταν ένα ματς που δεν μπορείς να πεις πολλά. Ήταν τραγική εμφάνιση και κακή εικόνα. Δεν θα κατηγορήσω κανέναν παρά μόνο τον εαυτό μου που δεν έδωσα παρακίνηση και εγωισμό στην ομάδα. Εγώ φταίω και πρέπει να βρω τις λύσεις, να είστε σίγουροι ότι θα τις βρω. Ήταν πολύ άσχημο το ματς, να βλέπεις τέτοια εικόνα στο γήπεδο και θα πρέπει να το αλλάξουμε. Και αυτό θα γίνει με κινήσεις που έχουν αρχίσει, γιατί κακά τα ψέμματα με το κλίμα και με την ατμόσφαιρα που επικρατεί, πρέπει να γίνει μετάγγιση αίματος, Να μπει νέο αίμα και να βοηθήσει όσους πραγματικά μπορούν. Αυτό είναι γενικό, όμως. Για το σημερινό παιχνίδι φταίω, μόνο εγώ".

Για τους παίκτες που δείχνουν να μην μπορούν: "Κάποιοι δεν αντέχουν την πίεση, μάλλον. Εδώ, όμως, πρέπει να επέμβω εγώ στην ομάδα. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό, δεν γίνεται διαφορετικά".

Για τη μεταγραφική ενίσχυση: "Είμαστε κοντά σε δύο-τρεις παίκτες. Πιστεύω αύριο ή την τελευταία μέρα, θα το τελειώσουμε. Μας λείπει ένας φορ, αλλά στις άλλες θέσεις έχουμε βρει τους παίκτες που θέλουμε. Δεν είναι ο Ίσακ ο επιθετικός, γιατί αυτός πάει στη Νυρεμβέργη. Ήταν η επιλογή μας και ψάχνουμε για άλλον. Πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Σιγά-σιγά θα γίνει. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Δέχομαι την κακή εμφάνιση, την κακή μέρα, αλλά μία ομάδα άνευρη, χωρίς θέληση να νικήσει, αυτό είναι ένα πρόβλημα".

Για τα προβλήματα που υπάρχουν: "Σε κάθε παιχνίδι υπάρχουν 4-5 παίκτες που δεν είναι καλά. Ξέρουμε τους λόγους, αλλά δεν μπορούμε να το έχουμε μόνιμα ως δικαιολογία. Έχουμε δικαιολογήσει πολλά, αλλά τη σημερινή εικόνα δεν μπορούμε να τη δικαιολογήσουμε".

Για το ενδιαφέρον για τον Κλωναρίδη: "Ο Κλωναρίδης είναι ένας από τους παίκτες που είναι κοντά μας".

Για το αν ο Παναθηναϊκός πρέπει να κοιτά κάτω στη βαθμολογία: "Ξέρουμε τι προβλήματα υπάρχουν και τι πιθανότητες υπάρχουν να μην πάνε καλά τα πράγματα. Όσοι είμαστε μέσα στην ομάδα το ξέρουμε, το ζούμε. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να αλλάξουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Εάν συνεχίσουμε να παίζουμε έτσι, όχι πάνω δεν πάμε, αλλά θα κινδυνεύσει η συμμετοχή μας στα πλέι οφ. Για αυτό σας είπα, χρειάζεται νέο αίμα, με πιο άφθαρτα πρόσωπα. Οι παίκτες που έχουμε είναι καλοί, δεν είναι ότι δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα. Αλλά, όλο αυτό το πράγμα, η πίεση, η ατμόσφαιρα, τους έχει κάνει να μην μπορούν".

Για το πόσες αλλαγές θα αποφάσιζε: "Κάθε βδομάδα μεγαλώνουν τα προβλήματα αντί να λύνονται. Τώρα είμαστε σε ένα στάδιο που θέλουμε να λύσουμε. Την πρώτη βδομάδα ήταν καλύτερα τα πράγματα, μετά χειρότερα, χειρότερα, χειρότερα. Μόνο αδειάζουμε από παίκτες. Αλλά αυτό δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί αλλιώς. Εάν είχαμε τη δυνατότητα, θα αλλάζαμε και άλλες θέσεις, να είστε σίγουροι. Όσοι είμαστε στην ομάδα ξέρουμε τι πρέπει να γίνει, αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε από τη μία στιγμή στην άλλη. Ο Γενάρης είναι ένας μήνας που έπρεπε να γίνουν μία ή δύο προσθήκες. Όχι δέκα. Αλλά δεν έχουμε τη δυνατότητα για πολλές αλλαγές, πρώτα έπρεπε να φύγουν κάποιοι παίκτες, να λυθούν συμβόλαια".

Για τι διαφορετικό μπορούσε να κάνει: "Για το σημερινό παιχνίδι, εγώ φταίω. Ίσως μπορούσα να είχα μία άλλη επιλογή. Ο προπονητής φταίει για την ομάδα".

Για τον Μασούντ: "Τους παίκτες που θέλουμε, έχουν προχωρήσει οι επαφές και περιμένουμε να έρθουν κοντά μας. Το σίγουρο είναι ότι έγιναν οι κινήσεις που πρέπει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΓΚΕΛΑ: Δεν σηκώνει κεφάλι ο Παναθηναϊκός!

News 24/7

24MEDIA NETWORK