ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΑΕΚ πάει Αυστρία και... φέρνει τον Χολτσχάουζερ!

Μόνο τυχαίος δεν είναι ο... βομβαρδισμός που κάνει ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ σε οτιδήποτε "κιτρινόμαυρο" υπάρχει στο instagram. Ο Αυστριακός είναι πλήρως ενημερωμένος για τις εξελίξεις που "τρέχουν" όσον αφορά την περίπτωσή του. Το Contra.gr έχει το ρεπορτάζ.

Austria's Raphael Holzhauser shoots from a penalty kick to score his sides first goal during the Europa League group E soccer match between FK Austria Vienna and FK Viktoria Plzen at Doosan Arena in Plzen, Czech Republic, Thursday, Dec. 8, 2016. (AP Photo/Petr David Josek)
Raphael Holzhauser Austria Wien AP IMAGES

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι εκπρόσωποι του Ράφαελ Χολτσχάουζερ ήρθαν σε επικοινωνία! Οι δύο πλευρές έχουν ανοίξει δίαυλο συζητήσεων, το θέμα της μεταγραφής του είναι υπαρκτό και... καίει κάθε μέρα και περισσότερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr αυτή η πρώτη -μεταγραφική- συζήτηση ήταν σε εξαιρετικά καλό κλίμα, ενώ προκύπτει ότι οι πιθανότητες συνεργασίας ΑΕΚ - Χολτσχάουζερ αυξήθηκαν περισσότερο από κάθε άλλη φορά! Αφού πλέον οι κουβέντες που ανταλλάσσονται γίνονται σε επίσημη βάση...

Αυστριακές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές θα κάνουν κι ένα διερευνητικό ραντεβού... γνωριμίας τις ημέρες που θα βρίσκεται η ΑΕΚ στην Βιέννη για το ματς με την Αούστρια, ωστόσο διακριτικά, καθώς κοινή απόφαση και των δύο είναι να προσεγγίσουν επαγγελματικά το ζήτημα όσον αφορά την ομάδα του Αυστριακού, αφού επίσημα θα μπορούν να μιλάνε από την 1η Γενάρη και θεωρούν επίσης ότι είναι πρέπον να αυξήσουν τις συζητήσεις περί μεταγραφής μετά το παιχνίδι με την Αούστρια.

ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΧΟΛΤΣΧΑΟΥΖΕΡ

Μαθαίνουμε επίσης ότι ο αρχηγός της Αούστρια είχε ένα μίτινγκ τη Δευτέρα (13/11) με τους εκπροσώπους του και ενημερώθηκε για τις εξελίξεις με την ΑΕΚ.

Φάνηκε εξαιρετικά ικανοποιημένος που γίνονται συζητήσεις για να πάει στην ομάδα που "ερωτεύτηκε", ενώ παράλληλα μίλησε για το πόσο ενθουσιασμένος είναι τις τελευταίες ημέρες λόγω των μηνυμάτων και σχολίων αγάπης που δέχεται στο instagram με αφορμή το ενδεχόμενο να ντυθεί στα "κιτρινόμαυρα".

AP Photo/Petr David Josek

News 24/7

24MEDIA NETWORK