ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η πρόταση που "διώχνει" τον Δώνη απ’ τον ΠΑΟ

Το μήνυμα του 23χρονου (υπηρεσιακού) επιθετικού στο Instagram, οι "ερμηνείες" και η πρώτη προσέγγιση απ’ τους "πράσινους" που δεν δείχνει αρκετή για να τον κρατήσει στο "Γ. Καλαφάτης" και την επόμενη σεζόν. Το Contra.gr έχει τις λεπτομέρειες….

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Χρήστος Δώνης EUROKINISSI

Το μήνυμα που ανέβασε στο Instastory το πρωί της Μ. Δευτέρας (2/4) ο Χρήστος Δώνης, μαζί με μία ομαδική φωτογραφία των παικτών του Παναθηναϊκού, να δίνουν όρκο νίκης, ερμηνεύτηκε ποικιλοτρόπως, λίγες ώρες μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, που άφησε τους «πράσινους» με πάρα πολλά παράπονα για τη διαιτησία του Γρεβενιώτη Θάνου.

"Καλημέρα, λίγο έμεινε ακόμα", έγραψε ο 23χρονος (υπηρεσιακός) επιθετικός του Παναθηναϊκού, που απ’ τις αρχές του 2018, έχει κληθεί απ’ τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βγάλει τα… κάστανα απ’ τη φωτιά της "πράσινης" επίθεσης, ελέω "λειψανδρίας".

Κάποιοι το συνέδεαν όλο αυτό με τη συνολική κατάσταση που υπάρχει στο "τριφύλλι", που ακροβατεί καθημερινά σε τεντωμένο σχοινί, πάνω απ’ το "φάντασμα" της Β’ Εθνικής. Κάποιοι άλλοι, το σχολίαζαν λέγοντας πως έχουν μείνει πλέον τέσσερις αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί, ο εφετινός αγωνιστικός "Γολγοθάς" του Παναθηναϊκού στη Superleague, εν αναμονή των εξελίξεων γύρω απ’ την επόμενη μέρα του.

Δεν αποκλείεται εντούτοις, το σχόλιο του Δώνη, να συνδέεται και με το δικό του μέλλον στον Παναθηναϊκό και το πόσο καιρό ακόμη θα βρίσκεται στην ομάδα. Για όσους το λησμονούν, το συμβόλαιο του 23χρονου ολοκληρώνεται το εφετινό καλοκαίρι και απ’ την 1η Ιουλίου είναι ελεύθερος για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός, πριν απ’ τις προτάσεις ανανέωσης που κατέθεσε σε πιο νέα παιδιά της Ακαδημίας (Μπουζούκη, Ευαγγέλου, Μαυρομάτη) που επίσης μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, έκανε μία πρώτη προσέγγιση/κουβέντα (και) με τον Δώνη. Η διάθεση της "πράσινης" ΠΑΕ ωστόσο, ως προς το οικονομικό σκέλος δεν θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν… ελκυστική. Αυτό που με λίγα λόγια προτάθηκε στον Δώνη, ήταν ένα νέο συμβόλαιο 2 ή 3 ετών, με τις μισές απ’ τις σημερινές απολαβές του, διότι όπως ειπώθηκε, ο σύλλογος αδυνατεί να καλύψει το σημερινό συμβόλαιό του, που στον τελευταίο χρόνο του έφτανε περίπου τις 150.000 ευρώ.

Με αυτά τα (οικονομικά κι όχι μόνο) δεδομένα πάντως, ο Δώνης θεωρείται μάλλον… απίθανο να παραμείνει στο "τριφύλλι" και τη νέα σεζόν και δεν είναι τυχαίο πως εδώ κι αρκετές εβδομάδες έχει αρχίσει να "ψάχνεται" κυρίως στο εξωτερικό. Όπως κάνει άλλωστε και η πλειοψηφία των παικτών που απαρτίζουν σήμερα το "πράσινο" ρόστερ…

News 24/7

24MEDIA NETWORK