ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε…"

Το Contra.gr αποκαλύπτει το φύλλο αγώνα. Για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άτομα χωρίς διακριτικά κάνει λόγο ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου, χωρίς να "καίει" τους "ερυθρόλευκους"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για λεκτικό προπηλακισμό από δύο άτομα χωρίς διακριτικά που εμπόδισαν τους διαιτητές να μπουν στον χώρο των αποδυτηρίων με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία κάνει λόγο ο διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΤοContra.grαποκαλύπτει το περιεχόμενο του φύλλο αγώνα που αποτελείται από μία σελίδα.

"Μετά την λήξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόμασταν προς τα αποδυτήρια μας, δύο άνθρωποι χωρίς διακριτικά που βρίσκονταν έξω από την είσοδο των αποδυτηρίων μας, μας προπηλάκισαν λεκτικά και εμπόδιζαν την είσοδο μας εντός αυτών.

Μας εξύβρισαν με τις φράσεις «μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε και με την παρέμβαση της αστυνομίας απομακρύνθηκαν και εισήλθαμε στα αποδυτήρια. Καμία άλλη παρατήρηση…".

Ο διαιτητής και η υπόλοιπη ομάδα (βοηθοί, επιπρόσθετοι βοηθοί, 4ος) παρέμειναν κλειδωμένοι στα αποδυτήρια μέχρι τις 23.30 που αποχώρησαν με ταξί από το γήπεδο και δεν άφησαν κανέναν να μπει στα αποδυτήρια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουν γράψει στο φύλλο αγώνα κάτι για το τι έχει συμβεί εντός των αποδυτηρίων, σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ολυμπιακού.

Η... σκυτάλη πλέον περνάει στους παρατηρητές του αγώνα που είχε ορίσει η ΕΠΟ αλλά και την έκθεση της αστυνομίας η οποία όμως, σύμφωνα με τον πειθαρχικό κώδικα, λειτουργεί ως «συμπληρωματικό στοιχείο». Από μόνη της δηλαδή, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία και τιμωρία.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε…"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε…"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε…"
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: "Μας γαμ…τε σήμερα, τι κάνατε ρε…"

24MEDIA NETWORK