Αποκάλυψη-ΣΟΚ: σκλάβοι Βορειοκορεάτες φτιάχνουν το νέο γήπεδο της Ζενίτ!

Την ώρα που η FIFA καταδικάζει στα λόγια κάθε παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το νέο γήπεδο της Ζενίτ που κατασκευάζεται ενόψει του Μουντιάλ του 2018 γίνεται χάρη σε εργάτες από τη Βόρεια Κορέα, που αντιμετωπίζονται ως σκλάβοι και όμηροι. Τα στοιχεία που έβγαλε στο φως της δημοσιότητας νορβηγικό περιοδικό σοκάρουν...

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: σκλάβοι Βορειοκορεάτες φτιάχνουν το νέο γήπεδο της Ζενίτ!

Εν έτει 2017 δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως υπάρχουν ακόμα και λειτουργούν σύγχρονα σκλαβοπάζαρα, όμως αν κρίνουμε από μία ενδελεχή έρευνα που διεξήγαγε το νορβηγικό περιοδικό "Josimar", όχι μόνο υπάρχουν αλλά χρησιμοποιούνται στο "όνομα του ποδοσφαίρου".

Αναφερόμαστε στο νέο γήπεδο της Ζενίτ, την "Zenit Arena", έργο που ξεκίνησε το 2006 και δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, με την αρχική πρόβλεψη για κόστος 220.000.000 δολαρίων να έχει πάει περίπατο και να έχει εκτοξευτεί στο 1.500.000.000 δολάρια. Το εξωφρενικό γεγονός δεν έχει να κάνει με το πώς χάθηκαν τόσα χρήματα στο μεσοδιάστημα (διαφθορά;) αλλά με το γεγονός ότι στο βωμό αυτού του σταδίου θυσιάζονται δεκάδες άνθρωποι, που ουσιαστικά η Βόρεια Κορέα τους απελαύνει και η Ρωσία τους χρησιμοποιεί ως πάμφθηνα εργατικά χέρια.

Οι δύο χώρες βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία τόσο πάνω όσο και κάτω από το τραπέζι σύμφωνα με το νορβηγικό περιοδικό "Josimar", το οποίο καταγγέλει πως για την κατασκευή του νέου σταδίου της Ζενίτ χρησιμοποιούνται 110 ψυχές από την Βόρεια Κορέα που δεν έχουν στον... ήλιο μοίρα, ξεχασμένοι από Θεό και ανθρώπους.

Αποκάλυψη-ΣΟΚ: σκλάβοι Βορειοκορεάτες φτιάχνουν το νέο γήπεδο της Ζενίτ!

Έχουν στερηθεί κάθε δικαιώματος για αξιοπρεπή εργασία αφού πληρώνονται 100 δολάρια το μήνα έκαστος, εκ των οποίων το 70% πηγαίνει στο καθεστός της Βόρειας Κορέας, ενώ είναι αναγκασμένοι να κοιμούνται σε ένα κοντέινερ χωρίς νερό και θέρμανση. Ξυπνούν στις 7 το πρωί και πηγαίνουν για ύπνο τα μεσάνυχτα, ενώ έχουν μόλις λίγες ημέρες ξεκούρασης το μήνα.

Σύμφωνα μάλιστα με το εν λόγω περιοδικό ίσως αυτοί οι εργάτες να είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου καθώς όπως υποστηρίζουν οι ανθρωπιστικές οργανώσεις που δρουν στη Ρωσία, είναι περίπου 30.000 οι εργάτες που έχουν απελαθεί από τη Βόρεια Κορέα και έχουν πάει στην Ρωσία.

Το περιοδικό αναφέρει πάντως πως αυτοί οι 110 εργάτες στο γήπεδο της Ζενίτ είναι εντελώς απομονωμένοι από τους υπόλοιπους και βρίσκονται υπό συνεχή επιτήρηση, ενώ πρόσφατα ένας εξ αυτών βρέθηκε νεκρός μέσα σε κοντέινερ και από τον περασμένο Αύγουστο άλλα 4 άτομα έφυγαν από τη ζωή χωρίς να ενδιαφερθεί κανείς. Κοινώς, "ο βασιλιάς των σπορ" χρειάζεται τους δούλους της Αγίας Πετρούπολης για να είναι εκείνος σε ευημερία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK