Αποκάλυψη τώρα

Αποκάλυψη τώρα
Μετά από τέσσερις μέρες νέων...μεθόδων ήρθε η ώρα της αποκάλυψης. Το Σάββατο το απόγευμα (7 μ.μ.) η ΑΕΚ με τον Ίλιε Ντουμιτρέσκου στον πάγκο της να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στους ελληνικούς πάγκους υποδέχεται τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής.

Στο "κιτρινόμαυρο στρατόπεδο" θεωρούν πως μετά και από την ήττα στο ντέρμπι πρέπει να ελαχιστοποιήσουν στο απόλυτο τις απώλειές τους αν θέλουν να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης προνομιούχου θέσης που οδηγεί στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 35χρονος Ρουμάνος τεχνικός, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης προσανατολίζεται να κάνει πράξη τα όσα σχεδίασε επί χάρτου στους Θρακομακεδόνες. Να παρατάξει δηλαδή την ΑΕΚ με διάταξη 4-3-1-2 προκειμένου να της δώσει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Στα άκρα της "κιτρινόμαυρης" άμυνας θα βρίσκονται οι...παλιοσειρές, Βασίλης Μπορμπόκης και Μιχάλης Κασάπης και στο κέντρο της οι Βαγγέλης Μόρας και Μίχελ Κρέεκ. Οι Θοδωρής Ζαγοράκης, Κώστας Κατσουράνης και Μίλεν Πετκόφ (από τα δεξιά προς τα αριστερά) θα συνθέτουν την τριάδα των αμυντικών χαφ που ανάλογα με την περίσταση θα κινούνται είτε επιθετικά (βοηθώντας στην οργάνωση του παιχνιδιού), είτε αμυντικά (καλύπτοντας τους μπακ όταν αυτοί θα προωθούνται). Ο Βασίλης Τσιάρτας θα έχει ελεύθερο ρόλο, ενώ οι Γιάννης Οκκάς και Νίκος Λυμπερόπουλος θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο του «Δικεφάλου».

Οι εναπομείναντες εφτά που συμπληρώνουν τη 18άδα είναι οι: Διονύσης Χιώτης, Στάθης Κάππος, Γκόραν Ποπόφ, Νίκος Κωστένογλου, Βασίλης Λάκης, Σωτήρης Κωνσταντινίδης και Δημήτρης Ναλιτζής.

Στα Λιόσια μέχρι το τέλος της σεζόν

Τελικά και το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ λύθηκε. Μετά από συνάντηση την οποία είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής ο Α’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ακράτητος, Χρήστο Καμπόλη και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ομάδας των Άνω Λιοσίων, κ. Αργυρόπουλο, οριστικοποιήθηκε –αφού πρώτα δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις ότι η «Ένωση» θα μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν να χρησιμοποιεί για τους εντός έδρας αγώνες της το "Γιάννης Παθιακάκης".

Μάλιστα ο κ. Καμπόλης μιλώντας στο Contra.gr, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την θετική έκβαση της υπόθεσης: "Είναι οριστικό. Βρέθηκε λύση με την ΑΕΚ, πήραμε τις οικονομικές εγγυήσεις που θέλαμε. Έστω και καθυστερημένα τέλος καλό όλα καλά. Φαίνεται ότι έπρεπε να γίνει τόσος ντόρος για να ασχοληθεί κάποιος με το θέμα".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ακράτητος θα εισπράττει με τη λήξη των παιχνιδιών της ΑΕΚ ένα ποσοστό από τις εκκαθαρίσεις των εισιτηρίων.

Κασάπης: "Έσω έτοιμος"

Με δήλωση που έκανε μέσα από την ιστοσελίδα του μάνατζέρ του, ο Μιχάλης Κασάπης, δήλωσε πως είναι έτοιμος να βοηθήσει και πάλι την ομάδα του αφού, η περιπέτεια υγείας του παιδιού του έληξε αίσια και ο ίδιος ξεπέρασε τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο 33χρονος άσος της ΑΕΚ έχει να αγωνιστεί σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος από τις 22 Νοεμβρίου όταν η ΑΕΚ υποδέχθηκε την Προοδευτική στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής!

Διευκρινήσεις Γρανίτσα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Γρανίτσας, διέψευσε με δηλώσεις του στο SuperΣΠΟΡ FM, τα όσα γράφτηκαν από μερίδα του Τύπου για τη θέση που φέρεται να πήρε στην κίνηση αγοράς της «Ένωσης» από τον Ντέμη Νικολαΐδη: "Στο Δ.Σ. της ΠΑΕ δεν είπα όπως κυκλοφόρησε ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει η λύση του Ντέμη. Αντιθέτως, ευχήθηκα να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση. Εξάλλου δεν ενημέρωσα εγώ για την πρόταση του Νικολαΐδη. Ευχήθηκα να πετύχει. Ακόμα κι αν δεν προχωρήσει η προσπάθεια του Νικολαΐδη, πρέπει να βρεθεί λύση στο ιδιοκτησιακό.

Zήτησα να συναντηθούμε στις 17/2 για να ξέρουμε όλοι μας τι ζητάμε, για να μπορούν να μάθουν και αυτοί που θέλουν να αγοράσουν την ομάδα. Απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα και περιμένω". Όσο για το θέμα του γηπέδου υποστήριξε: "Είναι άμεση ανάγκη να βρεθεί μια λύση, γιατί ο μόνος εκτεθειμένος σε όλη αυτή τη διαδικασία, είμαι εγώ. Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η κοστολόγηση και το χρονοδιάγραμμα για να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι διαδικασίες κατασκευής του νέου γηπέδου".

Διάψευση από την ΠΑΕ

Διάψευση ωστόσο είχαμε και από την πλευρά της ΠΑΕ. Με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία οικονομική εκκρεμότητα έναντι του ξενοδοχείου "Sofitel". Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σε απάντηση δημοσιευμάτων που φέρουν την ΑΕΚ ΠΑΕ να οφείλει χρήματα σε ξενοδοχεία που κατά καιρούς έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας, η εταιρία γνωστοποιεί ότι έχει στη διάθεση καθενός ενδιαφερόμενου σχετική επιστολή του ξενοδοχείου "SOFITEL", που επιβεβαιώνει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους χρεωστικό υπόλοιπο. Όσον αφορά το ξενοδοχείο "Holiday Inn" η μη κατάλυση της ομάδας μας σε καμία περίπτωση δεν οφείλεται σε οικονομικές εκκρεμότητες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK